Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει την σημερινή μάχη (03/02) για την ασυλία!

Η πρώτη διαρροή! Προσοχή, αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

3 Φεβρουαρίου 2019 12:55
Survivor Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει την σημερινή μάχη (03/02) για την ασυλία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor 1 μέχρι και σήμερα έχει "κατασκηνώσει" στον Άγιο Δομίνικο και σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης!

Χτες ήταν η μεγάλη πρεμιέρα με την Ελλάδα να μην καταφέρνει να κερδίσει κάποια από τα δύο παιχνίδια! Το Athensmagazine.gr, είναι το μοναδικό site στην Ελλάδα, που μαζί με το αδελφάκι του Youweekly.gr., σας αποκάλυψε πρώτο ότι υπάρχει και δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία!

Και σήμερα είναι εδώ για να σας αποκαλύψει λεπτομέρειες για το ποιος κερδίζει! Βασικά φέτος στην ασυλία έχουμε μια βασική διαφορά! Νικητής θα είναι εκείνος που θα κερδίζει 2 αγωνίσματα και όχι ένα! Οι Τούρκοι από χτες προηγούνται 1-0 και η Ελλάδα καλείται να ισοφαρίσει για να πάει την ασυλία σε τρίτο παιχνίδι!

Αρχικά σήμερα θα δούμε ένα παιχνίδι που το είχαμε δει και στα δύο πρώτα Survivor! Κύριο χαρακτηριστικό για να φέρει το αποτέλεσμα είναι η δύναμη καθώς θα πρέπει να τρέχουν οι παίκτες κουβανόντας την τεράστια αυτή ρόδα που βλέπετε και στις φωτογραφίες! Αρχικές αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως η Ελλάδα ισοφαρίζει και κάνει το 1-1! Ωστόσο αυτό θα σας το επιβεβαιώσουμε σίγουρα με διαρροή το βράδυ!

Προς το παρόν μπορείτε να δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό επεισόδιο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share