Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Το πρώτο spoiler για το σημερινό (02/02) επεισόδιο της πρεμιέρας! Ελλάδα ή Τουρκία;

Δεν πρόκειται για 100% επιβεβαιωμένη αλλά είναι η πρώτη πληροφορία που διέρρευσε!

2 Φεβρουαρίου 2019 13:17
Survivor Διαρροή: Το πρώτο spoiler για το σημερινό (02/02) επεισόδιο της πρεμιέρας! Ελλάδα ή Τουρκία;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο από τον πρώτο του κύκλο μέχρι και σήμερα!

Απόψε έφτασε η μεγάλη ημέρα! Η ώρα της πρεμιέρας! Από το πρωί σας έχουμε ενημερώσει για τα δεδομένο του πρώτου αγωνίσματος! Ποιος κερδίζει; Εδώ και ώρες κυκλοφορεί μια διαρροή, την οποία ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ, ωστόσο επειδή πρόκειται για πρεμιέρα και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο θα σας την μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη!

Σύμφωνα λοιπόν με όσα κυκλοφορούν από χτες στο διαδίκτυο, αλλά ΔΕΝ πρόκειται για την κλασική μας διαρροή και ΔΕΝ την συμμετιζόμαστε ακόμα, στο πρώτο επεισόδιο η ελληνική ομάδα....

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο γέρος και το μοντέλο είχαν....": Πασίγνωστος δημοσιογράφος αποκαλύπτει για Γιώργο Παπαδάκη και Μπάγια Αντωνοπούλου!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ

... δεν τα καταφέρνει και η ομάδα της Τουρκίας είναι εκείνη που θα εξασφαλίσει την έτοιμη καλύβα που θα τους βγάλει από επιπλέον κόπο! Αν θα επαληθευτεί ή όχι θα σας το μεταφέρει το Athensmagazine.gr λίγο μετά τις 20:00, όπως κάνει 3 χρόνια τώρα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr γιατί ακολουθεί μια βραδιά γεμάτη Survivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share