Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία - Δήμητρα Βαμβακούση: Η παίκτρια που έχει χάσει όλη της την οικογένεια από καρκίνο!

Τα απανωτά χτυπήματα ζωής αλλά δεν το έβαλε ποτέ κάτω!

30 Ιανουαρίου 2019 09:37
Survivor Ελλάδα Τουρκία - Δήμητρα Βαμβακούση: Η παίκτρια που έχει χάσει όλη της την οικογένεια από καρκίνο!

Τρεις μέρες έμειναν για την πρεμιέρα του Survivor και οι πληροφορίες για τους 12 παίκτες της ελληνικής ομάδας που θα αντιμετωπίσουν τους Τούρκους στον στίβο μάχης του Αγίου Δομίνικου είναι πολλές!

Η πιο σκληρή από αυτές τις ιστορίες αφορά την όμορφη 23χρονη Δήμητρα Βαμβακούση, αποκαλύπτοντας μια συγκλονιστική ιστορία ζωής με μεγάλο πόνο και πολλά δάκρυα!

Η όμορφη Ελληνίδα μαχήτρια, που έχει καταγωγή από τη Σπάρτη και τη Σαντορίνη, είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας, μοντέλο και πρώην πρωταθλήτρια Στίβου στο άλμα επί κοντώ! Ωστόσο μια βιώσει μια προσωπική τραγωδία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκηνές απείρου κάλλους: Το... προσκύνημα τραγουδίστριας στην Μπεζαντάκου και ο... Πανίκας!

Σύμφωνα με πληροφορίες από άνθρωπο του περιβάλλοντός της, τις οποίες μεταφέρει η εφημερίδα Espresoo, σε ηλικία 7 ετών έχασε τη μικρότερη αδελφή της από καρκίνο, γεγονός που την σημάδεψε ως παιδάκι! Αργότερα, όταν πια είχε πατήσει τα 15, έφυγε από την ίδια ασθένεια και ο πρώτος ξάδελφός της, με τον οποίο ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία!

Δυστυχώς όμως το κακό δεν σταμάτησε εκεί! Πέντε χρόνια αργότερα ο καρκίνος ξαναχτύπησε, παίρνοντας την καλύτερή της φίλη, ενώ το δράμα κορυφώθηκε πριν από 6 μήνες, όταν πέθανε και ο πατέρας της από την ίδια ακριβώς ασθένεια.

Η μεγάλη αγάπη της Δήμητρης Βαμβακούση ήταν πάντα ο αθλητισμός, Ξεκίνησε σε μικρή ηλικία με ρυθμική γυμναστική, έπειτα πέρασε στην ενόργανη, στον στίβο και στην κολύμβηση! Πήρε δίπλωμα στις καταδύσεις, αφιέρωσε πολλά χρόνια από την ζωή της στο άλμα επί κοντώ, στο οποίο είχε υπάρξει και πανελληνιονίκης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλίας Κρασσάς - Βίκυ Καγιά - Ευαγγελία Μπάρλα: Σφαγή για τα λεφτά, τη Μύκονο, το... ρεύμα και το ελικόπτερο!

Όταν έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών, άρχισε να ασχολείται παράλληλα με το μόντελινγκ, έχοντας ως στόχο να βγάλει χρήματα για να αγοράσει κοντάρια και να ασχοληθεί με το αγώνισμα που τόσο αγάπησε, συνεχίζοντας τον πρωταθλητισμό!

Όμως δούλευε πάρα πολλές ώρες και έτσι αναγκάστηκε προσωρινά να σταματήσει. Σε αυτό φυσικά έπαιξε ρόλο ότι ζει μόνη της από τα 18 της χρόνια!

Η Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία έχει και μια μεγαλύτερη αδελφή που λατρεύει, συμμετείχε και στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία το 2015, όπου τερμάτισε δεύτερη, με την πρωτιά να παίρνει η Ειρήνη Στεργιανού από το GNTM!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef: Η σκληρή κριτική του Κοντιζά και τα δάκρυα του Κουτσόπουλου! (Video)

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share