Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Survivor Διαρροή: Γυρίστηκε το πρώτο επεισόδιο! Ποια χώρα κερδίζει την καλύβα; Ελλάδα ή Τουρκία;

Προσοχή ακολουθεί διαρροή!

28 Ιανουαρίου 2019 19:41
Survivor Διαρροή: Γυρίστηκε το πρώτο επεισόδιο! Ποια χώρα κερδίζει την καλύβα; Ελλάδα ή Τουρκία;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μπορεί ακόμα να είναι Δευτέρα και το Survivor να αρχίζει να προβάλλεται από το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο πριν από λίγο λεπτά γυρίστηκε το πρώτο επεισόδιο!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΗΓΗΣ

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Οι δύο ομάδες πριν από λίγες ώρες έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα απευθείας έπεσαν στα βαθιά, καθώς πριν ακόμα εγκατασταθούν στις παραλίες τους αγωνίστηκαν για την καλύβα! Θα είχατε παρατηρήσει και στα προηγούμενα 2 Survivor πως οι δύο ομάδες με το που πατάνε το πόδι τους στον Άγιο Δομίνικο πέφτουν απευθείας στα βαθιά!

Ακόμα δεν έχουμε πλάνα από το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να αγωνιστούν οι δύο ομάδες, ωστόσο στα γραφεία μας έφτασε το σκορ, το οποίο σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη και θα σας μεταφέρουμε 100% επιβεβαιωμένο το απόγευμα του Σαββάτου, πριν προβλημθεί το επεισόδιο!

Ποιος κερδίζει στο πρώτο αγώνισμα; Ελλάδα ή Τουρκία;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ

Το Athensmagazine.gr απόψε σας έχει την βόμβα και σας την αποκαλύπτει 5 μέρες πριν! Επειδή η πηγή μας ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, το σκορ και τον νικητή θα σας τον μεταφέρουμε το Σάββατο! Προς το παρόν θα σας ενημερώσουμε για το τι έφτασε μόλις στα γραφεία μας!

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, το πρώτο αγώνισμα και την έτοιμη καλύβα κερδίζουν οι Τούρκοι! Όσο για το σκορ; Αρχικές πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο κάνουν λόγο για 10-8 ή 10-7! Μάλιστα έχει διαρρεύσει και η πρώτη φωτογραφία που δείχνει την ομάδα της Ελλάδας να κοιμάται στην υπό κατασκευής καλύβα:

Υ.Γ.: Ωστόσο ακόμα δεν σας μεταφέρουμε 100% επιβεβαιωμένα την είδηση, κάτι που θα συμβεί το απόγευμα του Σαββάτου και σίγουρα πριν το επεισόδιο της πρεμιέρας!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share