Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Survivor λίγο πριν την πρεμιέρα: Η τραγική είδηση που προβληματίζει!

Ο μεγάλος πονοκέφαλος!

23 Ιανουαρίου 2019 09:15
Συναγερμός στο Survivor λίγο πριν την πρεμιέρα: Η τραγική είδηση που προβληματίζει!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο σάιτ στην Ελλάδα που από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το ριάλιτι επιβίωσης τόσο από τον Άγιο Δομίνικο όσο και από τα γραφεία της παραγωγής!

Σε λιγότερο από 2 εβδομάδες το Survivor κάνει πρεμιέρα ωστόσο έχει προκύψει ένα θέμα που προβληματίζει την παραγωγή και το Athensmagazine.gr σας το μεταφέρει! Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά οι διαρροές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σε πολύ προχωρημένο στάδιο! Είναι πολύ άγριο": Η άγνωστη ασθένεια που έχει "χτυπήσει" την Αννίτα Πάνια!

Φυσικά τις διαρροές θα σας τις εξασφαλίζει το Athensmagazine.gr κάθε μέρα ωστόσο φέτος θα υπάρχει και ένας λόγος παραπάνω! Ποιος είναι αυτός; Πως το ριάλιτι θα διεξάγεται μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας και στην γείτονα χώρα το κάθε επεισόδιο θα προβάλλεται μια ώρα πριν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε το βαφτιστήρι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου: Η τραγική ιστορία της οικογένειας!

Τι σημαίνει αυτό; Πως όποιος έχει στην τηλεόραση του τούρκικα κανάλια ή μέσω ίντερνετ σε τούρκικα sites θα μαθαίνει τις διαρροές πρώτος! Αυτό είναι κάτι που έχει προβληματίσει πολύ έντομα την παραγωγή και αναζητά λύση!

Πάντως για να καταφέρει να βρίσκει κάποιος τις διαρροές μέσω Τουρκίας πρέπει να είναι αρκετά... ψαγμένος ιντερνετικά! Οπότε να μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr που θα σας τις μεταφέρει κάθε βράδυ!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share