Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor Βόμβα: Με ψηφοφορία οι 12 παίκτες που θα μπουν στο Survivor 3: Αυτοί είναι οι 30 Τούρκοι!

Τρομερό παρασκήνιο!

14 Ιανουαρίου 2019 15:11
Survivor Βόμβα: Με ψηφοφορία οι 12 παίκτες που θα μπουν στο Survivor 3: Αυτοί είναι οι 30 Τούρκοι!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα γραφεία παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης!

Τα κάστινγκ φαίνεται πως ολοκληρώθηκαν και η παραγωγή έχει βγάλει την τελική 30αδα! Όχι όχι δεν θα μπουν 30 παίκτες στο Survivor 3 αλλά ο Ατζούν φέρνει την ανατροπή καθώς θα βάλει τους τηλεθεατές να ψηφίσουν ποιους παίκτες θέλουν να στείλουν στον Άγιο Δομίνικο!

Συγκεκριμένα εδώ και μερικές ημέρες οι Τούρκοι, αφού ως γνωστόν το Survivor θα είναι μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, έχουν διαλέξει την τελική 30αδα και ήδη ο κόσμος ψηφίζει ποιους 12 θέλει να στείλει στο ριάλιτι επιβίωσης και απέναντι από την ελληνική ομάδα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΕΤ: «Τρώμε Κατσαρίδες, Πριονίδι Ξύλου, Υγρό από Πρωκτικό Αδένα..»!

Από την δική μας πλευρά, πληροφορίες του Athensmagazine.gr, αναφέρουν πως η παραγωγή έχει επιλέξει τους 30 και μέσα στις επόμενες ώρες θα τους δώσει στην διάθεση του καινού ώστε να επιλέξει εκείνο ποιοι θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο! Ήδη το Athensmagazine.gr σας έχει αποκαλύψει δύο εξ' αυτών (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία on air για την Τατιάνα Στεφανίδου: Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια!

Δείτε παρακάτω την τελική 30αρα της τουκρικής ομάδας:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share