Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Ξένος σούπερ σταρ μπαίνει στο Survivor 3 για την ελληνική ομάδα!

Η βόμβα που πυροδοτεί ο Ατζούν! Τρομερό παρασκήνιο!

11 Ιανουαρίου 2019 08:50
Survivor Διαρροή: Ξένος σούπερ σταρ μπαίνει στο Survivor 3 για την ελληνική ομάδα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο τόσο από τον Άγιο Δομίνικο όσο και από τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Τα κάστινγκ ετοιμάζονται να ολοκληρωθούν και το Athensmagazine.gr σας έχει μεταφέρει από την πρώτη στιγμή όλα τα ονόματα που υπάρχουν στην λίστα! Ωστόσο τις τελευταίες ώρες διαβάσαμε για μια απίστευτη βόμβα που ετοιμάζει ο Ατζούν για την ελληνική ομάδα, ο οποίος θέλει να βάλει στο ριάλιτι έναν ξένο σούπερ σταρ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος στον ελληνικό αθλητισμό: Νεκρός ο Γιάννης Σκορδίλης!

Για να γίνουμε πιο σαφείς! Πρόκειται για πασίγνωστο Γάλλο ποδοσφαιριστή που αγαπήθηκε πολύ από κορυφαία ελληνική ομάδα και πλέον βγάζει το ψωμί του ως Dj! Πάει κάπου το μυαλό σας; Ναι, φυσικά και αναφερόμαστε στον Τζιμπρίλ Σισέ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μέρκελ ήρθε στην Αθήνα και χάρισε χρήμα: Αθηναίος κέρδισε 1,2 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ!

Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα Espresso και σας την μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη! Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες και διασταύρωσε το Athensmagazine.gr, ο Τζιμπρίλ Σισέ φαίνεται να έχει δεχτεί "γη και ύδωρ" για να μπει στο ριάλιτι! Έτσι κι αλλιώς φέτος θα υπάρχουν υπότιτλοι στο ριάλιτι, λόγω του ότι θα διεξαχθεί μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας, οπότε δεν υπάρχει θέμα... συνεννόησης! Το μεγάλο αγκάθι είναι να καταφέρει να πειστεί ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει λατρεμένους φίλους στην Ελλάδα, στην οποία σκέφτεται να εγκατασταθεί και μόνιμα!

Αν θα πει το ναι ή όχι θα σας το μεταφέρουμε εδώ στο Athensmagazine.gr, ωστόσο οι πιθανότητες είναι υπέρ της... χυλόπιτας!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share