Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Αποκλειστικό! Παίκτες από το Survivor 1 και 2 θα μπαίνουν σταδιακά στο Survivor 3!

Αποκλειστικό παρασκήνιο!

10 Ιανουαρίου 2019 08:57
Survivor Διαρροή: Αποκλειστικό! Παίκτες από το Survivor 1 και 2 θα μπαίνουν σταδιακά στο Survivor 3!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Τα κάστινγκ για το Survivor 3 είναι ένα βήμα από την ολοκλήρωσή τους και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για το ρεπορτάζ! Από την πρώτη μέρα σας έχουμε ενημερώσει γι' όλα τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα και γι' αυτά που έχουν το προβάδισμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σία Κοσιώνη: Ανακοίνωσε τα... ευχάριστα μπροστά στα μούτρα του Κώστα Μπακογιάννη, παρά τα σενάρια χωρισμού!

Σήμερα θα σας φέρουμε στο φως μια ακόμα αποκάλυψη! Ποια είναι αυτή; Πως ο Ατζούν θέλει να βάλει στο παιχνίδι πρόσωπα από το Survivor 1 τα οποία και έχουν αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό! Προσοχή όμως, όχι απαραίτητα σαν παίκτες αλλά και σε άλλες θέσεις κλειδιά!

Ο Ατζούν εκτός από guest εμφανίσεις στον Άγιο Δομίνικο σκέφτεται να κάνει προτάσεις σε παίκτες που αγαπήθηκαν από το κοινό ώστε να εμφανίζονται ανά βδομάδα, με το κατάλληλο χρηματικό έπαθλο και να βοηθούν σε αγωνίσματα! Αυτό μάλιστα έχει σκοπό να το κάνει και από τις δύο ομάδες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Giannis ισοπέδωσε και τον Χάρντεν μέσα στο Χιούστον!

Για παράδειγμα να φιλοξενούνται παίκτες όπως πχ ο Μάριος Πρίαμος για μια εβδομάδα, να προσφέρει αγωνιστικά στην ομάδα και μετά να δίνει την σκυτάλι σε άλλον "παλαίμαχο" παίκτη! Αυτό είναι μια σκέψη που υπάρχει στην παραγωγή ώστε να απογειώσει την τηλεθέαση και να αφήνει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share