Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Απίστευτη αλλαγή! Δεν φαντάζεστε πόσες μέρες την εβδομάδα θα προβάλλεται το Survivor 3!

Αποκλειστικό παρασκήνιο!

4 Ιανουαρίου 2019 15:20
Survivor Διαρροή: Απίστευτη αλλαγή! Δεν φαντάζεστε πόσες μέρες την εβδομάδα θα προβάλλεται το Survivor 3!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Τα κάστινγκ ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες και οι παίκτες θα ανακοινωθούν στις 02 Φεβρουαρίου, μια ημέρα πριν την πρεμιέρα που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου στις 21:00 το βράδυ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στο Power Of Love: Γιάννης και Αργυρώ που και καλά ερωτεύτηκαν σε μια ημέρα είναι ζευγάρι και στην έξω ζωή!

Όπως είναι γνωστό ήδη το Survivor 3 θα είναι μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, δηλαδή μια ομάδα για κάθε χώρα και στην κάθε ομάδα θα υπάρχουν μικροί παίκτες "Διάσημοι" και "Μαχητές"!

Ωστόσο η τεράστια αλλαγή έχει να κάνει και με τις ημέρες προβολής με τον ΣΚΑΙ να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να προβάλλει το ριάλιτι 6 φορές την εβδομάδα, πλην Σαββάτου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (04/01)!

Επομένως από Κυριακή έως Παρασκευή θα υπάρχει επεισόδιο, το οποίο όμως θα κρατάει λιγότερη ώρα και θα τελειώνει γύρω στις 23:00 με 23:30 ώστε να μην κουράζει όσο πέρσι!

Τέλος η κάθε ομάδα θα αποτελείται πιθανότατα από 15 παίκτες!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share