Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 3: Οι προκλητικοί Τούρκοι και ο μεγάλος φόβος στην Ελλάδα!

Ο ΣΚΑΪ βάζει φωτιά στις σχέσεις των δύο χωρών

29 Δεκεμβρίου 2018 16:53
Survivor 3: Οι προκλητικοί Τούρκοι και ο μεγάλος φόβος στην Ελλάδα!

Το Αιγαίο μυρίζει... μπαρούτι, η συζήτηση για τα υδάτινα σύνορα έχει ανάψει, ο Ερντογάν πέρυσι έβαλε... φωτιά στη Θράκη και τη συνθήκη της Λωζάννης και εμείς ετοιμαζόμαστε για Survivor!

Και τι Survivror, όμως! Μάχη Ελλάδας-Τουρκίας θα περιλαμβάνει ο τρίτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης, με τη φαεινή ιδέα του Τούρκου παραγωγού Αντζούν Ιλιτζαλί να υπάρχουν δύο "στρατόπεδα", ένα των Τούρκων και ένα των Ελλήνων, να βάζει φωτιά στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης!

Δεν του έφτανε του Αλέξη Τσίπρα ο οξύθυμος και... πολεμοχαρής Πάνος Καμμένος, που φροντίζει ως υπουργός Εθνικής Άμυνας να απαντά εξίσου προκλητικά στους αμετροεπείς Τούρκους, οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία για εμπρηστικές δηλώσεις, τώρα έχει και το ριάλιτι του ΣΚΑΪ!

Το Survivor 3 είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το ελληνικό κοινό να... φανατιστεί, να μισήσει ακόμα περισσότερο, να στραφεί εναντίον των γειτόνων, μέσα από μια τηλεοπτική μάχη που κάθε μέρα θα αναγκάζει Έλληνες και Τούρκους να "πολεμούν" για φαγητό και κυριαρχία! Δεν αντιλαμβάνεστε τους συνειρμούς;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πένθος στην ΕΡΤ! Έφυγε από τη ζωή σημαντικό στέλεχος!

Σε μια περίοδο που οι προκλήσεις εκατέρωθεν είναι συνεχείς όσον αφορά τις δηλώσεις και τις παραβιάσεις εναέριου και υδάτινου χώρου, το μόνο που έλειπε στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ενόψει εκλογών είναι ένα δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα βάζει φωτιά στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, μέσω της πόλωσης των δύο λαών, που θα είναι κολλημένοι στους δέκτες τους και θα παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την προσπάθεια κυριαρχίας του ενός έναντι του άλλου!

Και αντιπολίτευση, και σαμποτάζ στην εξωτερική πολιτική με την Τουρκία. Τι άλλο πια να κάνει ο ΣΚΑΪ για να δυσκολέψει τη ζωή της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share