Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Το υπερτούμπανο της Τουρκίας που μπαίνει στο Survivor 3 και θέλει να μας σκοράρει στις καρδιές των Ελλήνων!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από το Athensmagazine.gr! Παίζει ποδόσφαιρο αλλά ποιος δεν θέλει να της βάλει... γκολ;

21 Δεκεμβρίου 2018 09:29
Survivor Διαρροή: Το υπερτούμπανο της Τουρκίας που μπαίνει στο Survivor 3 και θέλει να μας σκοράρει στις καρδιές των Ελλήνων!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Σήμερα όμως θα το πάμε ένα βήμα παρακάτω αφού σιγά σιγά θα σας παρουσιάζουμε και τους Τούρκους παίκτες που θα βρεθούν αντίπαλοί μας! Όπως έχει γίνει γνωστό το Survior 3 θα είναι μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας οπότε θα πρέπει να αρχίσουν να μαθαίνουμε και τους Τούρκους παίκτες που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες!

Και εδώ που είμαστε κρατήστε ένα όνομα! Serenay Aktas! Αν δεν την γνωρίζετε ψάξτε στο Google και τα αποτελέσματα που θα σας βγάλει θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό! Μιλάμε για την απόλυτη καλλονή ποδοσφαιριστή, που εφόσον πει το μεγάλο "ναι" και μπει στο Survivor 3 θα μας κάνει να χάσουμε την μιλιά μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτή είναι η ακριβής ημερομηνία που αρχίζει το Survivor 3 και αυτοί οι 2 Έλληνες παρουσιαστές!

Είναι γεννημένη το 1993, επομένως είναι 25 χρονών και παίζει μπάλα αυτή την στιγμή στην ιστορική Μπεσίκτας
και στο γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Τουρκία! Όλοι ευχόμαστε όμως από τον Φεβρουάριο να σοκάρει στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου!

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει πάρει μέρος ακόμα δύο χρονιές στο Survivor, μεταξύ των οποίων και στο All Star της Τουρκίας το 2015!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είσαι ψωνάρα Ξεφτιλίδου, ουδέν προ του τέλους μακάριζε...": Τραγικές ώρες για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Για πάρτε λίγο... μάτι:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share