Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Από παρουσιαστή τον κάνουν παίκτη για το Survivor 3!

Μεγάλη ανατροπή στο Survivor 3!

14 Δεκεμβρίου 2018 08:54
Survivor Διαρροή: Από παρουσιαστή τον κάνουν παίκτη για το Survivor 3!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο τόσο από τον Άγιο Δομίνικο όσο και από τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Εδώ και 40 ημέρες έχουν ξεκινήσει τα κάστινγκ και εμείς σας έχουμε μεταφέρει όλα τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα και σήμερα θα σας φέρουμε ακόμα μια αποκλειστικότητα! Ποια είναι αυτή; Είναι γνωστό εδώ και λίγες ημέρες πως ο Γιώργος Λιανός δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση του Survivor 3!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στον παγκόσμιο αθλητισμό!

Τι πραγματικά όμως έχει συμβεί; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr η παραγωγή θέλει να βάλει δίπλα στον Σάκη Τανιμανίδη μια γυναίκα ώστε να τραβήξει και το ανδρικό κοινό!

Επομένως ο Γιώργος Λιανός θα αποτελέσει παρελθόν! Ωστόσο δεν βρίσκεται εκτός πλάνων, αφού η παραγωγή του Survivor φαίνεται να έχει προτείνει στον παρουσιαστή να μπει στο Survivor 3 σαν παίκτης! Η πρόταση αυτή ξάφνιασε τον Λιανό, ο οποίος ζήτησε λίγο χρόνο για να το σκεφτεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είσαι εύκολη γκόμενα! Π@δ@@σ@@ και με λαθρομενατάστες...": Σοκ για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Πάντως οι πιθανότητες για το ναι είναι ελάχιστες, με τον Γιώργο Λιανό να βρίσκεται γενικότερα στα πλάνα του ΣΚΑΙ για την παρουσίαση άλλης εκπομπής!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share