Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Αφήνει το Τατουάζ και μπαίνει στο Survivor 3!

Τρομερό παρασκήνιο: Γιώργο Αγγελόπουλε εσύ;

25 Νοεμβρίου 2018 11:48
Survivor Διαρροή: Αφήνει το Τατουάζ και μπαίνει στο Survivor 3!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

To Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες έχουν ξεκινήσει τα κάστινγκ και το Athensmagazine.gr σας έχει μεταφέρει όλα τα ονόματα που παίζουν!

Προς το παρόν η παραγωγή έχει δώσει το βάρος στην ομάδα των Μαχητών, θέλοντας να χτίσει μια γερή ομάδα με την οποία θα δεθεί ο κόσμος, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν κοιτάει και τους διάσημους!

Επαφές έχουν γίνει πολλές και η μια από αυτές προκαλεί ντόρο! Στον ΣΚΑΙ δεν έχουν ξεχάσει την αρπαγή του Γιώργου Αγγελόπουλου από τoν Alpha και ετοιμάζουν την απάντησή τους! Ποιος είναι αυτός;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο Open: Τα έσπασε όλα η Καινούργιου στο κανάλι! - Ο άγριος καβγάς και η απάντηση του Σαββίδη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο Τούρκος παραγωγός έχει έρθει σε μια πρώτη επαφή με τον γνωστό Κύπριο ηθοποιό, Στέφανο Μιχάηλ!

Ο ηθοποιός είναι ένα από γερά χαρτιά του Alpha και στον ΣΚΑΙ έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην συγκεκριμένη περίπτωση! Είναι ένας από τους πιο σέξι ηθοποιός και σίγουρα θα κεντρίσει κάθε γυναικείο βλέμα!

Πιθανότητες να μπει στο Survivor 3; Ελάχιστες, αλλά στον ΣΚΑΙ το παλεύουν!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share