Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Αυτή είναι η... Κατερίνα Δαλάκα του Survivor 3!

Τρομερό αποκλειστικό παρασκήνιο! Το όνομα που θα φτάσει... τελικό!

24 Νοεμβρίου 2018 11:18
Survivor Διαρροή: Αυτή είναι η... Κατερίνα Δαλάκα του Survivor 3!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

To Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο τόσο από τον Άγιο Δομίνικο όσο και από τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Εδώ και 2 εβδομάδες έχουν αρχίσει τα κάστινγκ, κυρίως για την ομάδα που θα στελεχώσει του Μαχητές, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνονται επαφές με διάσημους!

Τις τελευταίες ημέρες σας έχουμε ενημερώσει για τα ονόματα που παίζουν και σήμερα θα σας φέρουμε στο φως ακόμα ένα όνομα που μπορεί πολλού που δεν ασχολείστε με τον αθλητισμό να μην το γνωρίζετε καν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού από σήμερα, Σάββατο! - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει;

Η αλήθεια είναι πως η παραγωγή του Survivor και ο Τούρκος παραγωγός θέλουν να "πατήσουν" πάνω σε παίκτες που έκαναν επιτυχία στα δύο προηγούμενα Survivor! Σίγουρα μια από αυτούς είναι η Κατερίνα Δαλάκα! Η γνωστή αθλήτρια ήταν αχτύπητη στα αγωνίσματα και πολύ δυναμικός χαρακτήρας και έτσι κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό, όπου έχασε τελικά από τον Ηλία Γκότση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads Διαρροή: Ποια ομάδα χάνει σήμερα (24/11) στο αγώνισμα αρχηγών και δίνει τον 3ο υποψήφιο;

Στο στόχαστρο λοιπόν της παραγωγής είναι η Μαρία Μπελιμπάσακη!

Για όσους δεν την γνωρίζετε πρόκειται για συναθλήτρια της Κατερίνας Δαλάκα και έχει πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και 2016 σε Πεκίνο και Ρίο αντίστοιχα, αγωνιζόμενη στα 100, 200, 400 αλλά και στο 4Χ100 στον στίβο!

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ήδη γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ωστόσο υπάρχει ένα τεράστιο αγκάθι! Η Μαρία Μπελιμπασάκη θέλει να πάρει μέρος στην τελευταία της Ολυμπιάδα το 2020 στο Τόκιο και θέλει να προετοιμαστεί κατάλληλα! Τώρα αν την παίρνει να απουσιάσει για κάποιους μήνες, έναν χρόνο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα δείξει με την απόφασή της! Αξίζει να σημειωθεί πως είναι 27 ετών!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share