Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Αυτοί είναι οι πρώτοι παίκτες που φεύγουν για Άγιο Δομίνικο! Η διάψευση για όσα ακούγονται!

Τρομερό αποκλειστικό παρασκήνιο!

23 Νοεμβρίου 2018 09:06
Survivor Διαρροή: Αυτοί είναι οι πρώτοι παίκτες που φεύγουν για Άγιο Δομίνικο! Η διάψευση για όσα ακούγονται!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τώρα από το παρασκήνιο για τα ονόματα που είναι να μπουν στο Survivor 3!

Πρώτοι εδώ στο Athensmagazine.gr σας γράψαμε τα ονόματα των διασήμων που βρίσκονται μια ανάσα από τον Άγιο Δομίνικο και μετά μας αντέγραψαν όλοι! Πρώτοι από εμάς μάθατε για Έλλη Παπαγγελή, Κώστα Καραφώτη και Γιούρκα Σεϊταρίδη! Ωστόσο το μεγάλο στοίχημα της παραγωγής είναι αλλού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Κλάμα στο Twitter: "Ο επόμενος γύρος είναι υπόθεση γυναικών λέει ο Λέντζας και παίζει η Μαριάννα"!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η παραγωγή ασχολείται αποκλειστικά αυτό το διάστημα με την ομάδα των Μαχητών! Η παρέα του Ατζούν πιστεύει ότι πρέπει να δοθεί περισσότερη προσοχή εκεί ώστε οι παίκτες που θα επιλεχτούν να είναι δυνατοί και να έχουν αντίκτυπο στον κόσμο!

Οπότε ότι βγαίνει προς τα έξω από για τους Διάσημους δεν είναι δεδομένο, μιας και πρώτα θα κλείσει η ομάδα των Μαχητών και μετά θα ακολουθήσουν οι συμφωνίες με τους διάσημους! Για οτιδήποτε νεότερο το Athensmagazine.gr θα σας κρατάει ενήμερους!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share