Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Ο διάσημος Έλληνας που παρακαλάει να πάει στο Survivor 3!

Τρομερό παρασκήνιο! Ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο!

20 Νοεμβρίου 2018 08:44
Survivor Διαρροή: Ο διάσημος Έλληνας που παρακαλάει να πάει στο Survivor 3!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο, τόσο από τον Άγιο Δομίνικο όταν υπάρχει δράση όσο και από τα γραφεία του ΣΚΑΙ τώρα που υπάρχουν υποψηφιότητες παικτών!

Την τελευταία μέρα βγαίνουν συνεχόμενα ονόματα που είναι στην λίστα και αυτό είναι λογικό καθώς εδώ και 10 ημέρες έχουν ξεκινήσει τα κάστινγκ! Σας έχουμε αναφέρει αρκετούς και τώρα θα σας φέρουμε στο φως έναν κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος παρακαλάει να πάει στο Survivor!

Ο συγκεκριμένος είναι φαν του ριάλιτι, στους 2 προηγούμενους κύκλους πάντα σχολίαζε τα επεισόδια μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, ενώ έχει δώσει το παρόν και στην εκπομπή Survivor Panorama!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στην πυροσβεστική: Φωτιά σε κτίριο στη λεωφόρο Λιoσίων!

Πάει κάπου το μυαλό σας; Φυσικά και αναφερόμαστε στον Τριαντάφυλλο!

Ο έμπειρος τραγουδιστής θέλει πολύ να πάει στον Άγιο Δομίνικο, ενώ και το γεγονός πως θα είναι ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία τον εξιτάρει περισσότερο! Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και τον κάνει να το σκέφτεται είναι πως έχει γίνει πατέρας και ο γιος του είναι ακόμα μικρός για να τον αφήσει τόσο διάστημα μόνο με την γυναίκα του!

Το Athensmagazine.gr θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις, αφού δεν απομένουν παραμόνο 2 μήνες για την έναρξη του Survivor 3!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share