Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor 3: Η μεγάλη αλλαγή που θα συμβεί και δεν περίμενε κανείς!

Βόμβα!

20 Οκτωβρίου 2018 11:07
Survivor 3: Η μεγάλη αλλαγή που θα συμβεί και δεν περίμενε κανείς!

Μπορεί το φθινοπωρινό πρόγραμμα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών να βρίσκεται μόλις λίγες εβδομάδες στον αέρα, κάποιες όμως από τις παραγωγές που θα βγουν στον αέρα τον Ιανουάριο του 2019 φαίνεται ότι ετοιμάζονται από τώρα για τον σκληρό ανταγωνισμό.


Το πρώτο σε θεαματικότητα ελληνικό ριάλιτι επιβίωσης, το «Survivor», μπορεί να είδε τα νούμερά του τη δεύτερη σεζόν να πέφτουν, σε σχέση με τα απίστευτα νούμερα της πρώτης χρονιάς, διατήρησε όμως τα σκήπτρα κορυφής της τηλεθέασης, ειδικά τις ώρες που δεν έπεφτε πάνω στο «MasterChef».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Οι αποψινοί καλεσμένοι που θα κάνουν την τηλεθέαση να χτυπήσει "κόκκινο"

Η νέα του όμως σεζόν θα έχει απέναντί του πια και το νέο κανάλι, το Open, οπότε ο Τούρκος παραγωγός Acun Illicali προσέχει από τώρα για να έχει.

Η αλλαγή που σκέφτεται να εφαρμόσει στο παιχνίδι, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν οι «Τυπολογίες», είναι η εθνικότητα των παικτών που θα βρίσκονται αντίπαλοι στις παραλίες του Άγιου Δομήνικου.

Στο Survivor 3 θα συμμετέχουν αντίπαλοι Έλληνες και Τούρκοι, όχι μόνο Έλληνες, κάτι που θα δούμε πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που το concept είχε δοκιμαστεί ξανά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου (20/21) από την Άντα Λεούση!

Θα είναι αυτή η αλλαγή που χρειάζεται το παιχνίδι για να ξαναθυμίσει μέρες του 2017; Θα αντέξουν 5 μήνες αντίπαλοι οι παίκτες των δύο χωρών; Λίγους μήνες ακόμα υπομονή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share