Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Απίστευτη αποκάλυψη για τους μισθούς του ριάλιτι!

Όλη η αλήθεια στο "φως"!

9 Οκτωβρίου 2018 12:12
Survivor: Απίστευτη αποκάλυψη για τους μισθούς του ριάλιτι!

Τα τελευταία δύο χρόνια το -δύσκολο να προφέρεις- όνομά του «παίζει» πολύ στα ελληνικά ΜΜΕ.

Στην αρχή γινόταν λόγος για έναν Τούρκο επιχειρηματία που θα ερχόταν να… σώσει την εγχώρια τηλεοπτική πιάτσα. Σύντομα όμως ο Acun Ilicali, ο ιδιοκτήτης του TV8 της γειτονικής χώρας, περιορίστηκε στο να «τροφοδοτήσει» τις μικρές μας οθόνες με φωνές, λάσπες, παιχνίδια και τροπικές καταιγίδες (βλ. «Survivor»). Μετά την επιτυχία ήρθαν τα ταλέντα, οι μόδες και οι ιστορίες αγάπης, πάλι στο ίδιο κανάλι (βλ. «Ελλάδα έχεις ταλέντο», «My style rocks», «Power of love»)

Η πλειοψηφία των ΜΜΕ τον παρουσιάζει ως αυτοδημιούργητο, υπάρχουν όμως και αυτοί που ισχυρίζονται ότι η απότομη άνοδος στην καριέρα του οφείλεται στη φιλική σχέση που έχει με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σε χθεσινή του τηλεοπτική συνέντευξη στο CNN Turk ρωτήθηκε αν επωφελείται επειδή είναι κοντά στον «Σουλτάνο». Η απάντησή του ήταν αποστομοτική: «Αν με ρωτάτε αν κερδίζω κάτι επειδή με αγαπάει ο Πρόεδρός μας, δεν βρίσκω κάτι κακό στο να απολαμβάνω την παρέα του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ: Αποκαλύψεις σοκ για τον γιατρό που κατηγορείται ως δολοφόνος της Λαγούδη! Τι φωνάζει;

Who is who
Άρχισε την καριέρα του ανοίγοντας ένα μικρό μαγαζί με ρούχα, όμως στα 21 του η επιχείρησή του πτώχευσε. Τότε μπήκε στον χώρο των media. Στην αρχή δούλεψε ως αθλητικός ρεπόρτερ στο Show TV και ύστερα από λίγα χρόνια απέκτησε δική του ταξιδιωτική εκπομπή. Αυτή, ήταν το πρώτο πρόγραμμα της εταιρείας παραγωγής που ο ίδιος ίδρυσε το 2004: της Acun Medya. Τα χρόνια που ακολούθησαν, το όνειρό του πήρε σάρκα και οστά, καθώς η εταιρεία του έγινε μία από τις πιο επιτυχημένες στην Τουρκία. Έτσι, το 2013 απέκτησε το TV8.
Είναι πολλά τα λεφτά
Το 2013 έγινε για πρώτη φορά γνωστό κομμάτι της μεγάλης του περιουσίας, αφού η πρώην –και δεύτερη- γυναίκα Zeynep Yilmaz, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, διεκδικούσε τη μισή του περιουσία, που τότε ανερχόταν στα 25.000.000 ευρώ! Πέτρα του σκανδάλου η στιλίστρια Seyma Subasi, την οποία παντρεύτηκε το 2017 με καλεσμένους στο γάμο τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2010 στο τουρκικό «Dancing with the Stars», όταν εκείνη έντυνε τους παίκτες και τους παρουσιαστές ως ενδυματολόγος. Μετά από τρία χρόνια απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί. Ο Αcun και η Seyma είναι αχώριστοι, με τη δεύτερη να τον ακολουθεί παντού, όπως στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του ελληνικού και τουρκικού Survivor. Σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι ζηλεύει την τρίτη του σύζυγο και μάλιστα πολύ. «Μερικές φορές ανησυχώ πολύ… αν για παράδειγμα φοράει κάτι που είναι υπερβολικά σέξι. Είναι το βάσανο των αντρών αυτό. Δυστυχώς εσείς οι γυναίκες έχετε συμμαχήσει για να μην μας αφήνετε να ησυχάσουμε», είπε στη δημοσιογράφο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Αστρολογικές προβλέψεις (09/10) από την Λίτσα Πατέρα! "Πονοκέφαλος" για 6 ζώδια!

Το στοίχημα
Σε συνέντευξή του στο CNN Turk ο Acun εξήγησε ότι ένα από τα χαρίσματά του είναι ότι καταλαβαίνει πολύ την ψυχολογία των ανθρώπων. Για να ενισχύσει την άποχή του έδωσε παράδειγμα το ελληνικό «Survivor». Όπως είπε Έλληνας στοιχημάτισε μαζί του ότι το ριάλιτι επιβίωσης στη χώρα μας δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει το 20% τηλεθέασης. Φυσικά και το κέρδισε!

Συγκεκριμένα ο Έλληνας συνεργάτης του τού είπε ότι το συγκεκριμένο κανάλι έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 8% και πως είναι αδύνατον να κάνει πάνω από 20%. Ο Acun του απάντησε «Αν πέσει κάτω από το 30% θα σας δίνω 2 χιλιάδες ευρώ για κάθε μονάδα. Αν κάνει πάνω από 20% θα μου δώσεις εσύ 2 χιλιάδες ευρώ για κάθε μονάδα. Εκείνος είπε 4 χιλιάδες. Τους απάντησα 5. Στην αρχή όταν έκανε 20% τηλεθέαση χάρηκε, μετά αρχίσαμε τα 65άρια. Έτσι για κάθε επεισόδιο κέρδιζα 200 χιλιάδες ευρώ. Ο φίλος μου αυτός απολύθηκε και μαζί απολύθηκε και ο βοηθός του». Και όλα πέρα από τα διαφημιστικά έσοδα που το έδωσε το πρώτο «Survivor», αλλά και οι υπόλοιπες εκπομπές στον ΣΚΑΪ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΑΝΤ1: Κορυφαίο όνομα φεύγει και πάει στο Epsilon! Το μεγάλο λάθος!

Όχι πια φίλοι…
Το 2017 κατά την παρουσίαση του πρώτου ριάλιτι επιβιώσης ο Acun είχε γίνει «κολλητός» με τον Έλληνα παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη. Με την πάροδο του χρόνου όμως οι σχέσεις τους… πάγωσαν με αποτέλεσμα ο Ilicali και η σύζυγός του να μην παραστούν στον γάμο του Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα στη Σίφνο, στις αρχές Σεπτεμβρίου. Λέγεται πως το παρασκήνιο της κόντρας έχει να κάνει με το ευαίσθητο κομμάτι των χρημάτων.

Ο Σάκης, όπως ισχυρίζονται οι Τούρκοι, θεωρούσε ότι η αμοιβή του για την παρουσίαση του παιχνιδιού ήταν εξαιρετικά χαμηλή σε σχέση με τη δουλειά που κάνει. Φήμες θέλουν τον Σάκη να είχε ζητήσει αύξηση 25% για να παρουσιάσει το «Survivor 2», ενώ για το τρίτο ζήτησε 50% πάνω, με αποτέλεσμα οι σχέσεις των δύο αντρών να… παγώσουν για τα καλά.

Πάντως, παρά την όποια κόντρα μεταξύ τους (οι κακές γλώσσες θέλουν τον Acun να μην ευχήθηκε καν στο νιόπαντρο ζευγάρι), ο Σάκης Τανιμανίδης παραμένει στις παραγωγές της Acun Medya, αφού τον βλέπουμε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Πηγή: star.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share