Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Η απίστευτη αποκάλυψη για το ριάλιτι που δεν γνώριζε ποτέ κανείς!

Χαμός!

6 Οκτωβρίου 2018 13:07
Survivor: Η απίστευτη αποκάλυψη για το ριάλιτι που δεν γνώριζε ποτέ κανείς!

Σε απίστευτες δηλώσεις, προχώρησε ο Τούρκος παραγωγός του reality επιβίωσης, «Survivor», Ατζούν Ιλιτζαλί, σχετικά με τα backstage της συμφωνίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο ύψος των χρημάτων που κέρδισε κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν, αλλά και τον τρόπο που πέτυχε κάτι τέτοιο, οδηγώντας -μάλιστα- στην απόλυση, του στέλεχος του ΣΚΑΪ που έφτασε σε αυτό το deal μαζί του.

Μιλώντας για τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε πως αρχικά είχε δεχτεί να βάλει στοίχημα, για το αν η τηλεθέαση θα ξεπερνούσε το 20%.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΣΚΑΙ: Πέφτουν οι τίτλοι τέλους πριν καν ξεκινήσει!

«Ο Ελληνας συνεργάτης μου, έλεγε ότι το συγκεκριμένο κανάλι έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 8% και πως ήταν αδύνατον να κάνει πάνω από 20% το Survivor. Εκεί, εγώ του απάντησα πως αν πέσει κάτω από το 30% θα σας δίνω 2.000 ευρώ για κάθε μονάδα. Αν κάνει πάνω από 20% θα μου δώσεις εσύ 2 χιλιάδες ευρώ για κάθε μονάδα. Εκείνος είπε 4.000 ευρώ. Τους απάντησα 5.000. Στην αρχή όταν έκανε 20% τηλεθέαση χάρηκε, μετά αρχίσαμε τα 65άρια. Έτσι για κάθε επεισόδιο κέρδιζα 200 χιλιάδες ευρώ. Ο φίλος μου αυτός απολύθηκε και μαζί απολύθηκε και ο βοηθός του από το κανάλι», τόνισε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share