Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατροπή με το Survivor 3; Θα αργήσει πολύ να ξεκινήσει! Τι συμβαίνει;

Τρομερό παρασκήνιο!

24 Σεπτεμβρίου 2018 13:44
Ανατροπή με το Survivor 3; Θα αργήσει πολύ να ξεκινήσει! Τι συμβαίνει;

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα που μπήκε το Survivor στην καθημερινότητά μας σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο! Τόσο από τον πρώτο κύκλο, όσο και από τον δεύτερο! Πόσο μάλλον και τώρα που έρχεται η τρίτος γεμάτος ανατροπές!

Ο Σάκης Τανιμανίδης, διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν εκτός παρουσίασης, ανεβάζοντας ένα σχετικό βίντεο! Ωστόσο η κίνηση αυτή άναψε νέες φωτιές σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος του Survivor! Πολλοί χαρακτήρισαν την κίνηση του Σάκη ως μια προαναγγελία για κάτι πιο... σύντομα, ωστόσο πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν το αντίθετο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της Ειρήνης Λαγούδη! "Ο ένας είναι ο..."

Συγκεκριμένα, το Survivor 3 όχι απλά δεν αναμένεται να αρχίσει νωρίτερα αλλά θα πάει αρκετά πιο πίσω για δύο λόγους! Ο πρώτος είναι πως πέρσι που ξεκίνησε έναν μήνα πριν το ριάλιτι κούρε με αποτέλεσμα να το βαρεθεί ο κόσμος και να το εγκαταλείψει γρήγορα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σε αφήνω καλέ μου...»: Συγκλονίζει ο σύντροφος του Ζακ Κωστόπουλου!

Από την άλλη, το 6μηνο αυτό για να αντέξει η παραγωγή αναγκάστηκε να βάλει νέα άτομα μέσα με αποτέλεσμα να τιναχτεί το Survivor στον αέρα αφού οι παίκτες έμαθαν τι παίζει έξω και άλλαξαν τελείως χαρακτήρα! Επομένως για να μην επαναληφθούν τα ίδια περιστατικά, το Survivor 3 θα ξεκινήσει με καθυστέρηση, με την πιθανότερη ημερομηνία να είναι τα τέλη του Φεβρουαρίου!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share