Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor διαρροή: Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Σάκη Τανιμανίδη!

Τρομερό παρασκήνιο!

19 Σεπτεμβρίου 2018 13:30
Survivor διαρροή: Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Σάκη Τανιμανίδη!

Πρώτο θέμα στην επικαιρότητας της ελληνικής showbiz είναι ο Σάκης Τανιμανίδης τις τελευταίες 20 μέρες!

Αρχικά ήταν ο γάμος του με την Χριστίνα Μπόμπα και στην συνέχεια τα σενάρια αποχώρησής του από το Survivor! Η απουσία του Ατζούν από τον γάμο του Έλληνα παρουσιαστή φούντωσε τα σενάρια ενώ αυτά αναζωπυρώθηκαν μετά την είδηση ότι ο Σάκης Τανιμανίδης έχει δεχτεί πρόταση για να κατέβει στην πολιτική, την οποία φέρεται να σκέφτεται πολύ σοβαρά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φουλ στην κυτταρίτιδα η Ελένη Μενεγάκη: Στην φόρα αρετουράριστες φωτογραφίες της παρουσιάστριας!

Στην προκειμένη περίπτωση και παρά τα όσα ακούγονται ο Σάκης Τανιμανίδης αποτελεί το μεγάλο φαβορί και για την παρουσίαση του Survivor 3! Τι θα συμβεί όμως αν αποφασίσει να συνεχίσει στην πολιτική; Η είδηση αυτή δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους του ΣΚΑΙ, ενώ παράλληλα φαίνεται πως "λύνει" τα χέρια του Τούρκου παραγωγού, ο οποίος σκεφτόταν την απομάκρυνσή του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Σε ποια εκπομπή δεν πάει ο Ντάνος γιατί τον βρίζει η παρουσιάστρια;

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του εφόσον αποχωρήσει; Σίγουρα πάντως όχι ο Γιώργος Λιανός, παρόλο σε διάφορα Μέσα φαντάζει ως πρώτο φαβορί! Ο Ατζούν δεν έμεινε ικανοποιημένος από την περσινή παρουσία του στο Survivor, ενώ εφόσον προχωρήσει σε αντικατάσταση του Τανιμανίδη τότε αυτή θέλει να είναι ένα πολύ δυνατό όνομα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share