Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

Survivor Διαρροή: Επιστρέφει το Survivor 1 στον... τρίτο κύκλο! Πότε ξεκινάει και τι μας περιμένει;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

3 Σεπτεμβρίου 2018 10:18
Survivor Διαρροή: Επιστρέφει το Survivor 1 στον... τρίτο κύκλο! Πότε ξεκινάει και τι μας περιμένει;

Και στους δύο κύκλους του Survivor το Athensmagazine.gr ήταν το μοναδικό site στην Ελλάδα που σας ενημέρωνε πρώτο με αποκλειστικές διαρροές και παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Το ίδιο θα κάνει και στον τρίτο κύκλο για τον οποίο έχουν ακουστεί πολλά! Από το να κάνει παύση ενός έτους μέχρι και να μην διεξαχθεί ποτέ! Το Athensmagazine.gr όμως είναι πάλι εδώ για σένα για να σου αποκαλύψει τα πάντα!

Ασφαλής πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Ατζούν, όχι μόνο έχει πάρει την απόφαση να ξεκινήσει κανονικά το Survivor 3, αλλά να κάνει και την ανατροπή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Τανιμανίδη - Μπόμπα: Αυτή ήταν η πιο κοκοντυμένη και με διαφορά!

Το Survivor 2 σε σχέση με το 1 ήταν μια αποτυχία, ενώ και στον τελικό τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα SMS ήταν τα μισά από τον πρώτο κύκλο! Εκεί βλέπετε υπήρχε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Ωστόσο ο Τούρκος παραγωγός είναι αποφασισμένος για την ανατροπή! Αρχικά πρώτη κίνηση θα είναι να επαναφέρει το... Survivor 1 στο 3! Τι θέλουμε να πούμε; Πως θα μικρύνει ξανά την διάρκεια ώστε να μην κουράζει, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2019 και να τελειώνει τον Ιούνιο και όχι όπως πέρσι που ξεκίνησε έναν μήνα πριν!

Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο να επαναφέρουν περισσότερο ριάλιτι στο Survivor 3 και να ελαττώσουν το αγωνιστικό κομμάτι! Αυτό σημαίνει πως είναι πιθανό τα μικρά αγωνίσματα που ακολουθούσαν μετά το κεντρικό αγώνισμα να βγουν ή να... ελαχιστοποιηθούν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κατάσταση σοκ ο Βαλάντης: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 31χρονος...

Όπως και να έχει ο Ατζούν είναι αποφασισμένος να βάλει στο παιχνίδι τεράστια ονόματα στους Διάσημους! Τα δώσει μεγάλα ποσά ως "τυράκι" για να είναι ονόματα βόμβα αντίστοιχα και ποιο δυνατά από τον πρώτο κύκλο αλλά και εκείνο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Όπως και να έχει κρατάτε πως, σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, το Survivor 3 ξεκινάει οριστικά τον Φεβρουάριο του 2019 και δεν θα υπάρχει καμία παύση!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share