Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικά νέα για το Survivor 3! Η τελευταία αλλαγή που φέρνει το τέλος!

Νέα δεδομένα!

31 Ιουλίου 2018 11:01
Τραγικά νέα για το Survivor 3! Η τελευταία αλλαγή που φέρνει το τέλος!

Τι συμβαίνει;

Μπορεί τα επεισόδια των δύο πρώτων σεζόν να ξεκινούσαν έως τώρα στην εμπορικότερη ώρα της prime time, το ΕΣΡ όμως «έδειξε» τα νύχια του και έφερε ανατροπές στον ΣΚΑΪ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα!

Σύμφωνα με απόφαση που πάρθηκε από το ΕΣΡ στις 27 Νοεμβρίου 2017 και δημοσιεύτηκε τώρα μετά από 8 μήνες δηλαδή, το Survivor πλέον αλλάζει ώρα μετάδοσης τις Παρασκευές και τις Κυριακές, κάτι που ούτε το κανάλι του Φαλήρου αλλά ούτε και ο Acun Ilicali ήθελαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Βέβαια αυτό το ενδεχόμενο είχε γίνει γνωστό από τον χειμώνα και ίσως ήταν και ένας από τους λόγους που τα highlights διαρκούσαν τόσο πολύ.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΣΡ, το πρόγραμμα θα ξεκινά πλέον στις 22:00 και όχι στις 21:00, και θα έχει μάλιστα και διαφορετική σήμανση. Η σήμανση αλλάζει από «κατάλληλο για όλους» σε «κατάλληλο επιθυμητή η γονική συναίνεση», κάτι που δημιουργεί τεράστια προβλήματα.

Τι εννοούμε με αυτό; Αυτό μπορεί να φέρει προβλήματα στις εμπορικές συμφωνίες του σταθμού, πράγμα καθόλου ευχάριστο. Για αυτό σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός σκέφτεται να καθυστερήσει πολύ τον τρίτο κύκλο και ίσως να μην... τον φέρει και καθόλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα συγκλονιστική μαρτυρία για τη φωτιά στο Μάτι: Ο γιος μου φώναζε «δεν θέλω να καώ»

Το κανάλι βέβαια έβαλε τα δυνατά του να τον πείσει, παρά την χαμηλή τηλεθέαση και να φέρει έστω και καθυστερημένα την τρίτη σεζόν!

Για να δούμε...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share