Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Κατερίνα Δαλάκα "αδειάζει" κανονικότατα συμπαίκτρια της! "Μίλησε με απαξιωτικά λόγια για μένα χωρίς να..."

Της το χρωστούσε και... την άδειασε!

27 Ιουλίου 2018 13:07
Η Κατερίνα Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τα όσα έζησε στο Survivor 2, αλλά δεν παρέλειψε να πετάξει και τα καρδιά της για μια συμπαίκτρια της, που πραγματικά την απογοήτευσε!

«Στα αγωνίσματα τους εμψύχωνα, γι’ αυτό και με αποκαλούσαν έτσι. Στην παραλία, όμως, δεν έπαιρνα καμία πρωτοβουλία: ούτε στις προμήθειες ούτε στο μαγείρεμα. Απλά έκανα τις δουλειές που είχαν οριστεί στον καθένα μας» είπε στο περιοδικό People!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άθλια κομματόσκυλα και κανάλια που ζητιανεύουν ψήφους πάνω στα συντρίμμια πριν καν αναγνωριστούν τα θύματα!

Και στην συνέχεια τόνισε: «Έκανα φιλίες με πολύ αξιόλογα παιδιά, όπως η Όλγα Φαρμάκη, ο Γιάννης Τσίλης, η Ξένια των Rec, ο Μιχάλης Μουρούτσος, αλλά και η Μελίνα Μεταξά. Την Όλγα τη νιώθω πραγματικά σαν αδελφή μου, τη λατρεύω. Ωστόσο, απογοητεύτηκα από την Εύη Σαλταφερίδου. Ήταν ένα άτομο με το οποίο ήρθαμε πολύ κοντά και όταν έγιναν κάποιες αλλαγές στην ομάδα είδα ένα διαφορετικό χαρακτήρα, ενώ έβγαλε και μια επιθετικότητα απέναντί μου. Δεν είχαμε να χωρίσουμε κάτι. Όταν, όμως, κάποια πράγματα με πειράξουν, θα απομακρυνθώ. Ακόμα και στο Survivor Πανόραμα η Εύη μίλησε με άσχημα και απαξιωτικά λόγια για μένα, χωρίς να υπάρχει λόγος».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, αμέσως μετά την αλλαγή των δύο ομάδων η Κατερίνα Δαλάκα έπιασε την Εύη Σαλταφερίδου να της εξηγήσει για ποιον λόγο δεν πρόλαβε να την διαλέξει, αφού ως γνωστόν η Ηλίας που διάλεξε πρώτος πήρε την Εύη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει η ιστορία του τελευταίου νεκρού στο οικόπεδο της φρίκης: "Κουλουριάστηκε και περίμενε τον θάνατο"!

Πάνω λοιπόν στην κουβέντα αυτή η Κατερίνα φέρεται να είπε στην Εύη πως για ευνόητους λόγους θα πρέπει πλέον να βάλει την ομάδα πάνω από την... φιλία τους την οποία θα έπρεπε να την συνεχίσουν μετά το τέλος του Survivor! Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Εύη με αποτέλεσμα η τελευταία να απομακρυνθεί από την Κατερίνα!
Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share