Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Ηλία... εσύ; - Ποιος είναι ποιος! - Τα επιχειρηματικά σχέδια του Γκότση με τον δίδυμο αδελφό του!

Η επόμενη ημέρα για τον νικητή του Survivor!

19 Ιουλίου 2018 09:31
Survivor: Ηλία... εσύ; - Ποιος είναι ποιος! - Τα επιχειρηματικά σχέδια του Γκότση με τον δίδυμο αδελφό του!

Έξι μήνες ήταν μακριά από το σπίτι του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Συγκεκριμένα ο Ηλίας Γκότσης βρισκόταν στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και έδινε τη δική του... μάχη για να φτάσει κοντά στα 100.000 Ευρώ!

Και τα κατάφερε...

Ο πρώην Μαχητής κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κοινού και να αναδειχθεί Survivor 2018!

Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και αποκάλυψε τι θα κάνει με το χρηματικό έπαθλο. "Αυτά τα λεφτά είναι πάρα πολλά για την εποχή που ζούμε. Είναι ένα αξιοσέβαστο ποσό. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να βοηθήσω την οικογένειά μου, τους ανθρώπους που μου έχουν προσφέρει τόσα πολλά, να καλύψω κάποιες υποχρεώσεις που έχουν οι γονείς μου, που έχουν άγχη και θα κρατήσω κάποια λεφτά για να εξελίξω αυτό που κάνω πάνω στον χώρο της γυμναστικής." αποκάλυψε ο Ηλίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τους Αμερικάνους για τον θάνατο του Σ. Κόκκαλη: "Τελικά πέθανε από..."

Μετά την μεγάλη του νίκη ο δυνατός παίκτης του Survivor έκανε τις πρώτες του αναρτήσεις και στο Instagram! Φυσικά, πρώτα ευχαρίστησε διαδικτυακά τον κόσμο που τον στήριξε και μετά ανέβασε και μια φωτογραφία με τον αδερφό του στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Τα δυο αδέρφια όπως θα παρατηρήσετε και εσείς στις φωτογραφίες μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και η αλήθεια είναι, πως άνετα κάποιος τους μπερδεύει!

Στην ίδια συνέντευξη ο Ηλίας αναφέρθηκε και στον αδερφό του... " Σίγουρα θα ξεκουραστώ, αλλά έχω αφήσει μόνο του τον αδερφό μου και θέλω όσο το δυνατόν γρηγορότερα να επιστρέψω!"

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share