Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020

Survivor: Ο Ηλίας κέρδισε και... κράζει Ντάνο! "Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να..."

Κέρδισε τα 100.000 ευρώ και αναδείχθηκε ο Survivor 2018!

18 Ιουλίου 2018 09:55
Survivor: Ο Ηλίας κέρδισε και... κράζει Ντάνο!

Κέρδισε τα 100.000 ευρώ και αναδείχθηκε ο Survivor 2018!

Ο λόγος για το Ηλία Γκότση, ο οποίος άντεξε έξι ολόκληρους μήνες στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Ο πρώην Μαχητής έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και πέταξε τις σπόντες του και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον νικητή του Survivor 1!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην Κηφισιά: 14χρονος έπεσε από ταράτσα στο κενό!

"Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Η μόνη ομοιότητα που μπορεί να υπάρξει μεταξύ μας είναι ότι είμαστε και οι δύο νικητές του Survivor. Από όσα έβλεπα πέρυσι στο παιχνίδι, ο Ντάνος πέρασε πολλά με τα παιδιά, αλλά ήταν πολύ καλός αγωνιστικά. Κατάφερε έτσι να είναι νικητής. Τώρα που το έχω ζήσει κι εγώ ξέρω πόσο δύσκολο ήταν αυτό που πέρασε. Τον ευχαριστώ πολύ και για το post που έκανε για τη νίκη μου" απάντησε ο Ηλίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads 2 αποκλειστικό: Έκλεισε η πρώτη διάσημη και είναι όνομα "βόμβα"!

Αν θα ακολουθούσε την πορεία του Ντάνου, ο οποίος συμμετείχε και σε σαπουνόπερα; "Εγώ έχω αφιερώσει τη ζωή μου στον πρωταθλητισμό, από μικρός ασχολιόμουν με τη γυμναστική. Δεν θα ήθελα να μείνω στάσιμος στη δουλειά μου. Νομίζω πως εάν είσαι γνωστός για κάτι, πρέπει να είσαι για κάτι το οποίο έχεις σπουδάσει και ξέρεις να κάνεις καλά. Οπότε, εάν έπρεπε για κάποιο λόγο να είμαι γνωστός, θα ήθελα να είναι για κάτι πάνω στο αντικείμενό μου, γι’ αυτό που έχω σπουδάσει και αγαπάω. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει αυτό το πράγμα, να παίζει σε σαπουνόπερα" είπε χαρακτηριστικά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share