Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Το μεγάλο ψέμα και η τεράστια ανατροπή με το αποτέλεσμα του μεγάλου τελικού!

Η αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα γύρω από τον νικητή!

16 Ιουλίου 2018 12:25
Survivor Διαρροή: Το μεγάλο ψέμα και η τεράστια ανατροπή με το αποτέλεσμα του μεγάλου τελικού!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor σας κράτησε συντροφιά και σας μετέφερε όλο το παρασκήνιο από τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών!

Πάντα μέσα στο ρεπορτάζ σας μεταφέραμε έγκυρα όλες τις Διαρροές! Από το πρώτο επεισόδιο όπως και μέχρι τον μεγάλο τελικό! Εκεί πρώτοι σας αποκαλύψαμε τα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι δύο παίκτες, όμως πλέον έρχεται η ανατροπή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Τόσα εκατομμύρια ευρώ έβγαλε η ΕΡΤ από το Μουντιάλ!

Οι πληροφορίες μας εδώ στο Athensmagazine.gr μας είχαν ενημερώσει για μικρή διαφορά ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Ηλία Γκότση, όμως τώρα σας φέρνουμε μια αποκάλυψη που καταρρίπτει όλα αυτά!

Όπως φαίνεται οι διαρροές μας ήθελαν να μας βγάλουν εκτός... στόχου και για αυτό εμείς σας παρουσιάζουμε απόψε όλη την αλήθεια! Τα πλέον έγκυρα "χείλη" μας μετέφεραν ότι η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες δεν ήταν ελάχιστη όπως μετέφεραν οι αρχικές μας πληροφορίες αλλά τεράστια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή - φωτιά στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Εκεί βρισκόταν το δίωρο που είχε χαθεί το στίγμα της!

Ο Ηλίας Γκότσης φέρεται να βγήκε μεγάλος νικητής του Survivor 2 με τεράστια διαφορά από την Κατερίνα Δαλάκα ή με πιο απλά λόγια με... περίπατο!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr μέσα από την παραγωγή αναφέρουν πως η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες άγγιξε το 20!!!%. 60% για τον Ηλία και 40% για την Κατερίνα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share