Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor - Flashback: Το βίντεο του Ορέστη Τσανγκ από την καλύβα των Μαχητών που δεν είδαμε ποτέ!

Με αφορμή τον χθεσινό τελικό!

14 Ιουλίου 2018 09:57
Survivor - Flashback: Το βίντεο του Ορέστη Τσανγκ από την καλύβα των Μαχητών που δεν είδαμε ποτέ!

Mε αφορμή τον χθεσινό τελικό του δεύτερου κύκλου του Survivor, ο Ορέστης Τσανγκ θυμήθηκε τα παλιά!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα αστείο βίντεο τις στιγμές που περνούσαν στην καλύβα των Μαχητών, οι οποίες είχαν καταγραφεί στο τάμπλετ που είχε κερδίσει σε έπαθλο ο πρώην παίκτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριο έγκλημα που συγκλονίζει: Τραπεζίτης στραγγάλισε, διαμέλισε και πέταξε την ερωμένη του στη λεκάνη!

"Σήμερα είπα να ανεβάσω κάτι από τα παλιά!! Μαζί γελάσαμε, μαζί πεινάσαμε, μαζί περάσαμε όλα αυτά που είδατε στην τηλεόραση, όμως περάσαμε πολλά περισσότερα που μόνο εμείς γνωρίζουμε. Εξάλλου τηλεόραση είναι, ότι θέλει δείχνει και όποιον θέλει “προμοτάρει” και αυτό είναι «Ηλίου Φαεινότερον»!!!

Κάποιοι μας κατηγορήσανε και άλλα πολλά…. Όμως αυτήν την εμπειρία και αυτήν ΟΜΑΔΑ δεν θα την άλλαζα με τίποτα!! Όταν εμείς ήμασταν εκεί στην παραλία πέρυσι, νιώθαμε λες και ήμασταν σε 5ήμερη εκδρομή!! Βεβαίως, είχαμε και τις «κακές» μας μέρες…. μπορεί κάποιος κάτω από τέτοιες συνθήκες διαβίωσης, συμβίωσης και πείνας να μην έχει νεύρα και μικρό τσακωμούς?

Στο τέλος της ημέρας θέλω να πιστεύω πως το κατά ευχαριστηθήκαμε όλοι μας!! Θα είναι μια γλυκιά ανάμνηση που θα μείνει χαραγμένη βαθιά μέσα μας, όπως το μπλε των ΜΑΧΗΤΩΝ!! Εύχομαι σε όλους σας να είστε καλά μέσα από την καρδιά μου!!

ΥΓ. Το βίντεο είναι τραβηγμένο από το tablet που είχα κερδίσει στο Quiz. Το βίντεο μαζί με τις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι μερικές από αυτές που είναι τελείως φυσικές (χωρίς καμεραμάν χωρίς μοντάζ), τελείως φυσικές σαν να πηγαίναμε 5η εκδρομή στο σχολείο…", έγραψε χαρακτηριστικά! Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

Σήμερα είπα να ανεβάσω κάτι από τα παλιά!! Μαζί γελάσαμε, μαζί πεινάσαμε, μαζί περάσαμε όλα αυτά που είδατε στην τηλεόραση, όμως περάσαμε πολλά περισσότερα που μόνο εμείς γνωρίζουμε. Εξάλλου τηλεόραση είναι, ότι θέλει δείχνει και όποιον θέλει “προμοτάρει” και αυτό είναι «Ηλίου Φαεινότερον»!!! ☀️ Κάποιοι μας κατηγορήσανε και άλλα πολλά.... Όμως αυτήν την εμπειρία και αυτήν ΟΜΑΔΑ δεν θα την άλλαζα με τίποτα!! Όταν εμείς είμασταν εκεί στην παραλία πέρυσι, νιώθαμε λες και είμασταν σε 5ήμερη εκδρομή!! Βεβαίως, είχαμε και τις «κακές» μας μέρες.... μπορεί κάποιος κάτω από τέτοιες συνθήκες διαβίωσης, συμβίωσης και πείνας να μην έχει νεύρα και μικρό τσακωμούς? Στο τέλος της ημέρας θέλω να πιστεύω πως το κατα ευχαριστηθήκαμε όλοι μας!! Θα είναι μια γλυκιά ανάμνηση που θα μείνει χαραγμένη βαθειά μέσα μας, όπως το μπλε των ΜΑΧΗΤΩΝ!! Εύχομαι σε όλους σας να είστε καλά μέσα από την καρδιά μου!!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share