Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή Vol.2: Έσκασαν και τα... δεύτερα αποτελέσματα! Τεράστιο ντέρμπι, ποιος προηγείται;

Μόνο εδώ: Ποιος παίκτης βρίσκεται μπροστά μετά από δύο ώρες ψηφοφορίας;

13 Ιουλίου 2018 23:22
Survivor Διαρροή Vol.2: Έσκασαν και τα... δεύτερα αποτελέσματα! Τεράστιο ντέρμπι, ποιος προηγείται;

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μετέφερε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών! Δεν θα μπορούσε επομένως να σας αφήσει με το παράπονο σήμερα που είναι ο μεγάλος τελικός!

Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα πέρασαν στον μεγάλο τελικό μετά την χθεσινό ημιτελικό και δίνουν μεγάλη μάχη για τη νίκη και το έπαθλο των 100.000 ευρώ! Μόνο το Athensmagazine.gr όμως μπορεί να σας μεταφέρει ποια είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

Πριν από μια ώρα σας είχαμε αναφέρει τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφορορίας, μετά από μια ώρα, τώρα ήρθε η ώρα να σας μεταφέρουμε τα αποτελέσματα και μετά από δύο ώρες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2- Τελικός: "Βαρέθηκα ήδη"- Το Τwitter πλήττει και...τα "χώνει"! (photos)

Το ντέρμπι είναι μεγάλο! Αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα είχε ένα μικρό προβάδισμα, το οποίο δείχνει να έχει εξαφανιστεί! Η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες είναι μικρότερο και από το... 1% και τα πάντα θα κριθούν στην κυριολεξία στην ψήφο! Ποιος θα κερδίσει; Όλα δείχνουν ένα τεράστιο ντέρμπι, με την Κατερίνα Δαλάκα να έχει ένα πολύ πολύ πολύ μικρό προβάδισμα! Τα πάντα όμως ανατρέπονται!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Γέλιο μέχρι δακρύων! Οι επικές στιγμές πίσω από τις κάμερες! (video)

σείς μπορείτε να συνεχίσετε να ψηφίζετε τον αγαπημένο σας παίκτη στους παρακάτω αριθμούς!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share