Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Έσκασαν τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του μεγάλου τελικού! Ποιος κερδίζει;

Μόνο εδώ: Ποιος παίκτης βρίσκεται μπροστά μετά από μια ώρα ψηφοφορίας;

13 Ιουλίου 2018 22:20
Survivor - Διαρροή: Έσκασαν τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του μεγάλου τελικού! Ποιος κερδίζει;

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μετέφερε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών! Δεν θα μπορούσε επομένως να σας αφήσει με το παράπονο σήμερα που είναι ο μεγάλος τελικός!

Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα πέρασαν στον μεγάλο τελικό μετά την χθεσινό ημιτελικό και δίνουν μεγάλη μάχη για τη νίκη και το έπαθλο των 100.000 ευρώ! Μόνο το Athensmagazine.gr όμως μπορεί να σας μεταφέρει ποια είναι τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Τελικός: Δίπλα του κάθε στιγμή! - Και η Μπόμπα στο Άλσος Βεΐκου! (photo)..

Το Athensmagazine.gr έχει "τρυπώσει" μέσα στο τηλεφωνικό κέντρο και περιμένει να σας μεταφέρει το τελικό αποτέλεσμα! Ποιος προηγείται όμως προς το παρόν; Έχουμε το ρεπορτάζ και σας το μεταφέρουμε!

Αρχικά να σας πούμε πως γίνεται ένας καταγισμός μηνυμάτων και αναμένεται να ξεπεράσουν ακόμα και εκείνα στον περσινό τελικό! Όσο για το ποιος προηγείται; Η Κατερίνα Δαλάκα προς στιγμήν δείχνει να έχει ένα ελάχιστο προβάδισμα απένατι στον Ηλία Γκότση με τα ποστοστά του κάθε παίκτη να αγγίζει το 52% και 48% αντίστοιχα! Όπως καταλαβαίνεται τα πάντα είναι ρευστά και μπορούν να αλλάξουν μέσα στις δύο ώρες που απομένουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Τελικός: - Η απίστευτη ατάκα του Σάκη στο κοινό! "Το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι..."

Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε να ψηφίζετε τον αγαπημένο σας παίκτη στους παρακάτω αριθμούς!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share