Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Συγκίνηση! Η εξομόλογηση του Ηλία Γκότση για τα κλάματα στο Συμβούλιο του νησιού! - “Αν αποχωρούσα τότε θα...” (video)

Όλα όσα αποκάλυψε στο live του ημιτελικού!

12 Ιουλίου 2018 22:35
Survivor 2: Συγκίνηση! Η εξομόλογηση του Ηλία Γκότση για τα κλάματα στο Συμβούλιο του νησιού! - “Αν αποχωρούσα τότε θα...” (video)

Ο ένας μετά τον άλλον, οι παίκτες παίρνουν τον λόγο και αποκαλύπτουν πτυχές τους που έξι μήνες δεν είχαμε δει μέσα στο παιχνίδι!

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος σε ένα από τα τελευταία συμβούλια είχε ξεσπάσει σε κλάματα προκαλώντας την απορία των συμπαικτών του αλλά και του Σάκη Τανιμανίδη...

Ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να μην ρωτήσει τον Μαχητή γι'αυτό...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στη Φλώρινα: 15χρονος πνίγηκε στην τεχνητή λίμνη Σκοπού

"Σε ένα από τα τελευταία συμβούλια του νησιού είχες συγκινηθεί και σε είχα ρωτήσει για ποιο λόγο, και μου είχε πεις ότι δεν θέλω να στεναχωρήσω τους δικούς μου..." ρώτησε ο Σάκης και τότε ο ο Ηλιας έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση...

"Φεύγοντας γι'αυτό το ταξίδι μου είχαν πει πως και μια μέρα να έμενα στο παιχνίδι θα ήταν περήφανοι για μένα. Αν αποχωρούσα εκείνη την μέρα θα στεναχωριόμουν για τους γονείς μου, γιατί θα στεναχωριόντουσταν εκείνοι που θα με έβλεπαν εμένα στεναχωρημένο επειδή δεν πέτυχα τους στόχους μου. Η οικογένεια μου είναι όλη μου η ζωή μου και είναι αυτοί που μου έλειψαν περισσότερο στο παιχνίδι. Κατάλαβα πόσο σημαντικοί είναι για μένα αυτοί οι άνθρωποι. Τώρα ξέρω πως αυτοί είναι όλα τα έπαθλα για μένα." είπε ο Ηλίας Γκότσης και οι γονείς του βούρκωσαν που τον παρακολουθούσαν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: - Οι πρώτες αντιδράσεις των παικτών με την υποδοχή των πρώην συμπαικτών τους! "Ντράπηκα να τους αγκαλιάσω για να μην...!"(video)

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share