Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor αποκλειστικό: Αυτό είναι το ποσοστό ψήφων που πήραν Κατερίνα και Βιργινία!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Αναλυτικά τα ποστοστά

12 Ιουλίου 2018 09:11
Survivor αποκλειστικό: Αυτό είναι το ποσοστό ψήφων που πήραν Κατερίνα και Βιργινία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μετέφερε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Πλέον και το Survivor 2 έχει περάσει στην ιστορία, αφού όλοι οι παίκτες έχουν εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο και βρίσκονται πίσω στην Ελλάδα! Χτες είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να περνάει στον ημιτελικό, αφήνοντας εκτός την Βιργινία Δικαιούλια, καθώς συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους στην μεταξύ τους ψηφοφορία!

Μόνο όμως το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ σχετικά με τις πόσες ψήφους συγκέντρωσε η κάθε παίκτρια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τανιμανίδης - Μπόμπα: Tο πιο σαχλό ζευγάρι; Ή ζουν έναν έρωτα όλο τρέλα;

Αρχικά η ψηφοφορία ήταν ντέρμπι αφού έδειχνε πως η Βιργινία μπορεί να ανταγωνιστεί την Κατερίνα! Αρκετοί φανς του Ηλία και της Μελίνας βέβαια ψήφισαν την Βιργινία, όμως η Κατερίνα έχει έναν τεράστιο όγκο θαυμαστών που έδωσε την... ρελάνς και την πρόκριση στην Δαλάκα!

Η Κατερίνα μάλιστα επικράτησε σχετικά εύκολα καθώς συγκέντρωσε ένα ποσοστό περίπου 75% των ψήφων έναντι 25% της Βιργινίας, αποδεικνύοντας πως αποτελεί μεγάλο φαβορί και για απόψε αλλά και για τον τελικό της Παρασκευής!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει οποιοδήποτε παρασκήνιο γύρω από το Survivor και τις δύο μεγάλες βραδιές που είναι μπροστά μας!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share