Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor: Έφτασαν στην Ελλάδα οι 4 φιναλίστ! Σε ποια περιοχή κρύβονται;

Έφτασαν τα ξημερώματα στην Ελλάδα!

11 Ιουλίου 2018 12:22
Survivor: Έφτασαν στην Ελλάδα οι 4 φιναλίστ! Σε ποια περιοχή κρύβονται;

Στις 6:30 το πρωί της Τετάρτης έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Μισή ώρα αργότερα, στις 7 το πρωί, η Κατερίνα Δαλάκα, η Βιργινία Δικαιούλια, η Μελίνα Μεταξά και ο Ηλίας Γκότσης είχαν ήδη εγκατασταθεί σε βίλα που ανήκει σε συγγενείς της οικογένειας του Αριστοτέλη Ωνάση στα βόρεια προάστια, κοντά στην Κηφισιά.

Η βίλα διαθέτει πισίνα, τεράστιο κήπο και περίφραξη από ψηλά δέντρα προκειμένου οι παίκτες τους Survivor να είναι απόλυτα απομονωνόμενοι. Ο καθένας τους θα μένει μόνος του, σε ξεχωριστό δωμάτιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Baby on board! Ξανά έγκυος αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι τέσσερις παίκτες μόλις έφτασαν στη βίλα των βορείων προαστίων ζήτησαν να πιουν καφέ. Η παραγωγή εκπλήρωσε και με το παραπάνω την επιθυμία τους προσφέροντας τους ένα πλούσιο πρωινό. Εντός της ημέρας οι τέσσερις φιναλίστ θα συναντηθούν με συγγενείς τους.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Γαλατσίου, του αστυνομικού διευθυντή Αθηνών, του υπεύθυνου της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και μελών της παραγωγής προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα μέτρα ασφαλείας που θα τεθούν σε ισχύ στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι όπου θα διεξαχθεί ο προημιτελικός, ο ημιτελικός και ο τελικός του Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Αυτή ήταν η κατάταξη στην 48ωρη ψηφοφορία!

Στο Άλσος Βεΐκου εκτός από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται και άτομα από εταιρεία ιδιωτικής ασφάλειας που έχει προσλάβει η εταιρεία παραγωγής του τηλεοπτικού ριάλιτι επιβίωσης.

Στον προημιτελικό, που θα διεξαχθεί σήμερα ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και την Βιργινία Δικαιούλια, τα μέτρα ασφαλείας δεν θα είναι τόσο αυξημένα καθώς δεν θα υπάρχει κοινό.

Η Μελίνα Μεταξά και ο Ηλίας Γκότσης έχουν πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share