Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη για τον μεγάλο ημιτελικό!

«Θέλω να σας αναφέρω κάτι πολύ σημαντικό που είναι το επόμενο παιχνίδι…»

10 Ιουλίου 2018 14:53
Survivor: Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη για τον μεγάλο ημιτελικό!

Μετά την χθεσινή αποχώρηση του Χάρη Γιακουμάτου από το Survivor, έχουν απομείνει τέσσερις παίκτες. Οι τρεις από τους οποίους θα βρεθούν στον ημιτελικό και δύο στον μεγάλο τελικό.

Το σημερινό αγώνισμα θα κρίνει κατά 50% το ποιοι θα περάσουν απευθείας στον ημιτελικό. Δύο λοιπόν θα περάσουν, ενώ οι δύο σημερινοί “χαμένοι” θα πάνε στον προημιτελικό και θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

«Θέλω να σας αναφέρω κάτι πολύ σημαντικό που είναι το επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο αγώνισμα που θα κάνετε οι τέσσερις που θα απομείνετε μέσα στο παιχνίδι. Και είναι ίσως το πιο σημαντικό αγώνισμα όλης της χρονιάς. Ποιος είναι ο λόγος που είναι το πιο σημαντικό αγώνισμα; Οι τέσσερις που θα απομείνετε μετά την σημερινή αποχώρηση θα παίξετε ουσιαστικά τον μεγάλο τελικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτοί οι δύο παίκτες κερδίζουν στο τελευταίο αγώνισμα και πάνε απευθείας στον ημιτελικό!

Αυτός ο σημαντικός αγώνας, ο μεγάλος τελικός θα στείλει δύο από εσάς στον ημιτελικό που θα γίνει στην Ελλάδα. Οι δύο νικητές του συγκεκριμένου αγωνίσματος που θα πάνε στον ημιτελικό, ενώ οι δύο που δεν θα κερδίσουν θα πάνε στον προημιτελικό και θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Δύο από εσάς μπορείτε να γλιτώσετε την πρώτη ψηφοφορία και να πάτε απευθείας στον ημιτελικό της δεύτερης ημέρας», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share