Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Survivor Διαρροή: Ανατροπή βόμβα! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά σήμερα (09/07)!

Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο! Προσοχή, ακολουθεί διαρροή!

9 Ιουλίου 2018 08:42
Survivor Διαρροή: Ανατροπή βόμβα! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά σήμερα (09/07)!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Όλο αυτό σήμερα τελειώνει! Οι 5 παίκτες που έχουν απομένει γίνονται σήμερα 4 και ταξιδεύουν όλοι μαζί για την Ελλάδα! Το Survivor 2 φτάνει στο τέλος του και σήμερα θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Όλα όμως απόψε στρέφονται γύρω από την σημερινή αποχώρηση που έχουμε μια πολύ μεγάλη ανατροπή! Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Βιργινία Δικαιούλια και ο Χάρης Γιακουμάτος, με τον παίκτη που θα παραμείνει να συμπληρώνει την τελική 4αδα μαζί με Κατερίνα Δαλάκα, Μελίνα Μεταξά και Ηλία Γκότση! Ποιος θα είναι αυτός ο παίκτης όμως;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνου και Ελένης: Οι 8 ηθοποιοί που έχουν πεθάνει και δεν το γνώριζε κανείς!

Προσοχή, ακολουθεί διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, απόψε έχουμε μια μεγάλη ανατροπή! Μπορεί πολλοί να πιστεύετε ότι ο Χάρης είναι πιο δυνατός παίκτης και θα έχει συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους από την Βιργινία, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr, αναφέρουν πως η Βιργινία βρίσκεται ελάχιστα πιο πάνω από τον Χάρη στην 48ωρη ψηφοφορία και τελικά είναι εκείνη που θα πάρει το εισιτήριο για την 4αδα!

Οπότε ο Χάρης Γιακουμάτος αποχωρεί σήμερα από το Survivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share