Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

5 Ιουλίου 2018 09:16
Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Το Survivor φτάνει στο τέλος του και από σήμερα οι παίκτες θα γίνουν 5 και θα απομένει μόλις μια αποχώρηση για την οριστική 4αδα που θα ταξιδέψει μαζί για την Αθήνα!

Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ! Αρχικά να σας πούμε πως γνωρίζουμε ήδη τους 4 παίκτες που έχει περάσει στον ημιτελικό, όμως επειδή δεν θέλουμε να "κάψουμε" από τώρα την είδηση θα σας την μεταφέρουμε στην ώρα της!

Απόψε λοιπόν υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Νικόλας Αγόρου και ο Ηλίας Γκότσης! Ποιος είναι όμως αυτός που αποχωρεί; Ποιος είναι ο Μαχητής που θα μείνει μέχρι τέλους στο Survivor;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσημο: Αυτή είναι η ημερομηνία ημιτελικού και τελικού στο Survivor!

Προσοχή, ακολουθεί διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

Απόψε λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο, αποχωρεί από το Survivor ο Νικόλας Αγόρου! Ο Μαχητής έχει φύγει εδώ και μια περίπου εβδομάδα από το ριάλιτι και βρίσκεται στο ξενοδοχείο μαζί με τον Πάνο Θεοδώρου και θα ταξιδέψουν μαζί για την Ελλάδα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share