Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 2: "Ήθελαν να πείσουν όλον τον κόσμο..."! Ο Χάρης περνάει στην αντεπίθεση και "καρφώνει" τον Ηλία! (video)

Τα είπε έξω από τα δόντια!

4 Ιουλίου 2018 00:30
Survivor 2:

Στην αντεπίθεση περνάει ο Χάρης Γιακουμάτος, που αντικρούει με τα λόγια του όσα είπε ο Ηλίας περί ειλικρίνειας στο συμβούλιο!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας χθες είχε μιλήσει για τους συμπαίκτες του, εξηγώντας ότι είναι οι πιο ειλικρινείς μέσα στο παιχνίδι!

Ο Ηλίας είχε πει: «Εννοώ ότι είχα την ευκαιρία και να υπάρξω και στην συμβίωση και στην παρέα με όλα τα παιδιά. Εκτός με την Κατερίνα. Με την Κατερίνα έκανε λιγότερη παρέα και δεν θέλω να προσβάλλω... θα μιλήσω για αυτά τα δύο παιδιά που είναι δίπλα μου. Νομίζω ότι είναι τα πιο ειλικρινή παιδιά μέχρι τώρα που έχω συναναστραφεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: "Τους εκτέλεσαν..."! Η ατάκα όλο νόημα των Μαχητών και οι "μπηχτές" για τους Διάσημους! (video)

Ο Χάρης λοιπόν, μιλώντας στην κάμερα εξήγησε: «Ακούσαμε στο συμβούλιο και να λέει ότι θεωρεί τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους τον Πάνο και τον Νικόλα! Αυτό είναι μια υποκειμενική άποψη...είναι προσωπική του Ηλία. Και ο Ηλίας μπορεί να κρίνει γι' αυτόν κατά πόσο είναι κάποιος ειλικρινείς και κατά πόσο όχι. Απλά ένα μικρό έτσι παράδειγμα ειλικρίνειας, ήταν λίγα λεπτά πιο πριν που οι Μαχητές προσπαθούσαν να πείσουν όλον τον κόσμο και εμάς και τον κόσμο που βλέπει από την τηλεόραση....ότι όταν έτρεχαν με τον Πάνο...Ο Ηλίας και ο Νικόλας έτρεχαν με τον Πάνο..έτρεχαν κανονικά, όπως έτρεχαν και με εμένα. Κάτι που όλοι είδαν ότι δεν το έκαναν και ακολούθησαν την στρατηγική τους στο να μην φάνε ζωές από τον Πάνο και να κοντράρει εμένα...».

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share