Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 2: "Λες ψέματα..."- Έβγαλαν τα φτυάρια! Κράξιμο άνευ προηγουμένου στην ομάδα των Μαχητών! (video)

Μπορεί και τον εκσκαφέα καλύτερα...

3 Ιουλίου 2018 23:21
Survivor 2:

Ένα συμβούλιο που έκανε "μπάχαλο" ήταν το χθεσινό και για τις δύο ομάδες, με αυτή των Διασήμων να είναι φανερά ενοχλημένη με τα όσα ειπώθηκαν χθες!

Μάλιστα, ακούγεται η Κατερίνα Δαλάκα να συζητάει με την ομάδα της και να λέει: «Όταν έχει μια στρατηγική και είναι οφθαλμοφανής τουλάχιστον να έχει το θάρρος και να την παραδέχεσαι!...εγώ στρατηγική είναι ότι δεν μπαίνω στις ασυλίες. Για ποιο λόγο να μην παίξω στις ασυλίες; Για να την πάρει ή η Βιργινία ή η Μελίνα».

Η Κατερίνα πρόσθεσε: «Όταν βλέπεις να παίζει ο Πάνος με τον Νικόλα και ο Νικόλας να πετάει έτσι... στο χώμα και να μην πετυχαίνει τον στόχο, να πηγαίνει περπατώντας... Αυτό σημαίνει ότι παλεύεις να κερδίσεις;». Η ίδια εξήγησε ότι αν μπει η εικόνα όταν έπαιζε με τον Χάρη, με αυτή που έπαιζε με τον Πάνο, δεν φαίνεται ότι κάπου παλεύει να κερδίσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: "Τους εκτέλεσαν..."! Η ατάκα όλο νόημα των Μαχητών και οι "μπηχτές" για τους Διάσημους! (video)

Η Μελίνα Μεταξά ακούγεται αργότερα να λέει: «Την προηγούμενη φορά με την Εύη, στο συμβούλιο είπανε ότι δεν έχουν στρατηγική, αλλά ψήφισαν τον Νικόλα, γιατί είναι πιο δυνατός στον κόσμο από την Εύη για να φύγει η Εύη. Αφού ολόκληρο σχέδιο ήταν αυτό».

Με την σειρά του ο Χάρης Γιακουμάτος είπε: «Μα θέλανε το ατομικό να το φέρουνε σε ατομικό. Απλά δεν ήξεραν μετά πως θα γίνει η διαδικασία».

Η Κατερίνα είπε ότι είναι απόλυτα σεβαστό να έχεις στρατηγική και να θες να φτάσεις στον τελικό, ενώ πρόσθεσε: «Όταν σου λένε κάτι και λες ψέματα... ενώ το ξέρουμε όλοι, είναι άσχημο».

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share