Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Σε ποια κατάταξη βρίσκονται οι 7 παίκτες που έχουν απομείνει!

Δείτε κατά σειρά ποιοι και πως θα αποχωρήσουν!

2 Ιουλίου 2018 11:21
Survivor spoiler: Σε ποια κατάταξη βρίσκονται οι 7 παίκτες που έχουν απομείνει!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Σήμερα είναι ημέρα ασυλίας και το Athensmagazine.gr σας έχει ενημερώσει από νωρίς το πρωί της Δευτέρας για το τι πρόκειται να συμβεί!

Αντίστροφα πλέον μετράμε για τον πολυαναμενόμενο τελικό του Survivor, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα σε 13 ημέρες. Η κατάταξη των εναπομείναντων παικτών έχει ήδη διαμορφωθεί από το τηλεοπτικό κοινό και την μεγάλη ψηφοφορία, που έγινε πριν μερικές εβδομάδες και διήρκεσε 48 ώρες. Ο κόσμος ψήφισε θετικά τον παίκτη που επιθυμεί να δει στον τελικό, ενώ με αυτόν τον τρόπο, έχει ήδη καθοριστεί η σειρά με την οποία πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι επόμενες αποχωρήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - ψηφοφορία: Πιστεύετε πως είναι "στημένο" το ριάλιτι;

Αν και οι πρώτες πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει έκαναν λόγο για πρόσωπα – έκπληξη να βρίσκονται σε υψηλές θέσεις, τελικά όπως αποδείχτηκε τόσο η Ροδάνθη Καπαρού, όσο και η Εύη Σαλταφερίδου δεν κατάφεραν να κερδίσουν την προτίμηση του κοινού, ενώ η πιο πρόσφατη έξοδος του Γιάννη Τσίλη από το παιχνίδι, έκανε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

Στις τελευταίες θέσεις της λίστας σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, φαίνεται πως βρίσκονται η Βιργινία Δικαιούλια και ο Πάνος Θεοδώρου, ενώ λίγο πιο ψηλά βρίσκεται ο Χάρης Γιακουμάτος.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος με την συμπεριφορά του τελευταία φαίνεται πως έχει ενοχλήσει το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που ίσως του στοιχίσει στην πορεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία και αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Οι τρεις πρώτες θέσεις ανήκουν στα μεγάλα φαβορί για τη νίκη του Survivor, την Μελίνα Μεταξά, τον Ηλία Γκότση και την Κατερίνα Δαλάκα. Βέβαια, η αθλήτρια στίβου έχει ήδη εξασφαλίσει μία θέση στην τελική τετράδα, έπειτα από τη νίκη της στον αγώνα συμβόλων, ενώ από πολλούς θεωρείται ήδη νικήτρια για το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share