Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022

Survivor 2: "Μαλλιοκούβαρα" στο συμβούλιο! Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Νικόλα και Μελίνα! (video)

Μίλησαν ανοιχτά!

29 Ιουνίου 2018 00:32
Survivor 2:

Ένα συμβούλιο του νησιού γεμάτο εντάσεις! Ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τη Μελίνα τον λόγο που ψήφισε τον Νικόλα στο συμβούλιο!

Η Μελίνα εξήγησε ότι ψήφισε τον Νικόλα γιατί ήταν πιο κάτω αγωνιστικά από τον Πάνο, ενώ πρόσθεσε ότι την έχει προσβάλει πάρα πολλές φορές- ενώ εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει κόντρα μεταξύ τους!

«Είχα ζητήσει να συζητήσουμε...πρόσβαλε εκτός από εμένα και την οικογένειά μου με τα λόγια που έλεγε στις αρχές από τα συμβούλια που είχαμε...μετά έκρινε στην ένωση την επιλογή του τραγουδιού μου, που ήταν ένα παραδοσιακό Κυπριακό τραγούδι..ότι δεν λέει τίποτα. Μου φάνηκε πολύ ρατσιστικό», είπε μεταξύ των άλλων η Μελίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: "Με φοβούνται"! Άγριο κάρφωμα του Αγόρου στην ομάδα των Διασήμων! (video)

«Αυτό το πράγμα με προσβάλλει.. δεν ξέρω αν το κάνει για να με μειώσει. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κάνω πράγματα που δεν μου αρέσει να μου κάνουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρόσβαλλα την οικογένεια της Μελίνας και δεν το έχω κάνει αυτό το πράγμα...δεν ξέρω πώς το λέει..πώς το έχει βγάλει αυτό η Μελίνα ή τι μπορεί να ισχυριστεί...Δεν έχω κάνει τέτοιο πράγμα. Ακολουθώ κάποια ιδανικά... Ποτέ δεν θα πρόσβαλα την οικογένεια κανενός, όπως δεν θα ήθελα να μου την προσβάλει κανένας...δεν θα πρόσβαλα...για το τραγούδι που λέει, θεωρεί η Μελίνα ότι επειδή δεν σηκώθηκα τότε να χορέψω ή επειδή δεν καταλαβαίνω τα λόγια τι λένε αυτό είναι προσβολή...αν είναι δυνατόν! Και την πατρίδα την έχω πάρα πολύ ψηλά. Πόσο μάλλον και η Κύπρος που είναι Ελληνική. Δεν το συζητώ αυτό το πράγμα...», απάντησε ο Νικόλας φανερά εκνευρισμένος!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share