Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor: Τι είδαμε χτες; Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη για τις ασυλίες, η κίνηση του Ηλία που εξόργισε τους Διάσημους και οι υποψήφιοι! (videos)

Όλα όσα είδαμε χτες!

28 Ιουνίου 2018 08:13
Survivor: Τι είδαμε χτες; Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη για τις ασυλίες, η κίνηση του Ηλία που εξόργισε τους Διάσημους και οι υποψήφιοι! (videos)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς στο Athensmagazine.gr συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε.

Με τους παίκτες να σχολιάζουν τη χθεσινή νίκη της Κατερίνας Δαλάκα στο παιχνίδι των συμβόλων ξεκίνησε το επεισόδιο του Survivor 2 σήμερα!

Η ίδια έφτασε στον τελικό με τον Ηλία όμως τον έφαγε στην στροφή!

Η Κατερίνα λοιπόν εξήγησε τι ήταν αυτό που της χάρισε τη νίκη! «Κέρδισα γιατί ήμουν ήρεμη! Είχα συγκέντρωση.... Αυτό μου χάρισε τη νίκη.. ότι δεν αγχώθηκα όπως άλλες φορές» είπε η παίκτρια και εμείς συμφωνούμε! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ξεκίνησαν το τρολάρισμα μέσα στην καλύβα για τη χθεσινή νίκη της Δαλάκα στο παιχνίδι συμβόλων!

Η Κατερίνα θα πάει στην Αθήνα και μερικοί... δεν χάρηκαν τόσο!

Η Βιργινία ξεκίνησε να λέει ότι χάρηκε πολύ με τη νίκη της φίλης της γιατί το ήθελε από την αρχή! Ο Χάρης όμως ξεκίνησε τα πειράγματα και τις σπόντες! «Είσαι εδώ και θα κάνεις τσεν ιν... στην Αθήνα!» ακούστηκε να λέει στη Δαλάκα και το ύφος του τα είπε όλα! Μάλλον ο ίδιος δεν χάρηκε και πολύ! Δείτε το σχετικό βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά τη νίκη της στο παιχνίδι συμβόλων δε έχει λόγο να ανησυχεί!

Η ίδια άλλωστε έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο της για την Αθήνα και έτσι δηλώνει όλο νόημα «Το παιχνίδι τελείωσε για εμένα»!

Στην καλύβα μάλιστα οι Διάσημοι έκαναν τα πηγαδάκια τους και μίλαγαν για τη ψηφοφορία! Το όλο θέμα είναι ότι θέλουν ξανά τους Μαχητές στον τάκο και δείχνουν να έχουν συσπειρωθεί! «Είμαστε ομάδα και στα καλά και στα δύσκολα» ακούγεται να λέει η Δαλάκα και αφήνει υπόνοιες ότι δεν θα ψηφίσουν Διάσημο αν έχουν ασυλία αλλά Μαχητή! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φανερά πεσμένοι είναι οι Μαχητές Νικόλας Αγόρου και Πάνος Θεοδώρου αφού είναι τραυματίες!

Οι παίκτες είναι οι μόνοι που έχουν απομείνει από την ομάδα και δεν μπορούν να αγωνιστούν για ατομική ασυλία!

Ξέρουν πως θα βγουν πιθανώς στον τάκο από τους Διάσημους και αυτό τους έχει ρίξει ψυχολογικά! «Δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.... » λένε και οι δύο ενώ συζητουν στη καλύβα και ξέρουν πως τα πράγματα είναι παραπάνω από σκούρα! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τον πείραξε πολύ τον Ηλία η ήττα του χτες στο Survivor και δεν το κρύβει!

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα για τα συναισθήματα του αφού η Κατερίνα Δαλάκα είναι η μεγάλη νικήτρια του αγώνα συμβόλων και εκείνος έμεινε πίσω!

«Στο σημείο που έχω φτάσει ήθελα να κερδίσω! Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι όμως για να πάρω έστω την ατομική ασυλία» ακούστηκε να λέει αποφασισμένος κάνοντας φανερή τη πικρία του! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο πριν το φινάλε μας έλυσε την αιώνια απορία που είχαμε με τις ασυλίες!

Η Κατερίνα Δαλάκα πάει Αθήνα αλλά οι συμπαίκτες της αγωνίζονται κανονικά!

Ο ίδιος είπε: «Οι ασυλίες και η ψηφοφορία θα έχει πλέον ως εξής: Ο ένας υποψήφιος προς αποχώρηση θα βγαίνει από τη κάλπη... και μένουν δύο ασυλίες για να σας λύσω την απορία! Αφού λοιπόν ο ένας υποψήφιος θα έχει βγει, οι δύο παίκτες που έχουν πάρει ασυλία... δηλαδή το ένα αγόρι και το κορίτσι θα δίνουν τον δεύτερο και το τρίτο υποψήφιο αντίστοιχα....» Εμείς πάντως καλυφθήκαμε! Εσείς; Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η ατμόσφαιρα.... ηλεκτρισμένη και παραπάνω μη σας πούμε!

Στον πάγκο των πρώην Μαχητών επικρατεί μουγκαμάρα και όταν τη σπάνε είναι για να... πουν μια κουβέντα πριν βάλουν τα κλάματα!

Ο Αγόρου και ο Πανος Θεοδώρου δε μιλάνε σχεδόν καθόλου και ο διάλογος τους (ο μοναδικός που είχαν) είναι όλα τα λεφτά! «Πως γίναμε έτσι ρε φίλε.... δύο άτομα μείναμε» λένε όλο κατήφεια και μεταξύ μας δεν έχουν και άδικο αφού ίσα ίσα... είναι όντως δύο άτομα! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στην αρχή του επεισοδίου ήμασταν μαζί σας με την καθιερωμένη διαρροή σας! Ατομικό αγώνισμα ασυλίας απόψε για τους παίκτες και ο κάθε ένας έδινε τον καλύτερο του εαυτό!

Σας ενημερώσαμε λοιπόν πως θα ήταν αυτοί που θα κέρδιζαν την ασυλία ήταν η Μελίνα και ο Ηλίαςκαι φυσικά είχαμε δίκιο!

Δείτε το απόσπασμα:

Μια κίνηση του Ηλία αμέσως μόλις κέρδισε την ασυλία για το συμβούλιο του νησιού απόψε, έφερε την έκρηξη!

Ο παίκτης από την ένταση του αγώνα μόλις κέρδισε κλώτσησε ένα παγούρι με νερό!

Το κλώτσησε μάλιστα τόσο δυνατά που πετάχτηκε και οι Διάσημοι όχι μόνο βράχηκαν αλλά πέρασε και ξυστά από δίπλα τους! «Θα μας χτυπησει κιόλας; Παραλίγο...» ακούστηκε να λέει η Κατερίνα Δαλάκα και η Βιργινια τρόμαξε πολύ! Ο Ηλίας αργότερα κατάλαβε τι είχε κάνει και ζήτησε συγγνώμη...

Μάλιστα αργότερα οι διάσημοι συζήτησαν το όλο θέμα και ο Χάρης είπε... πολύ βαριά λόγια αφού όπως τόνισε η κίνηση του αυτή «έθιξε την ευγενή άμιλλα για την οποία αγωνίζονται!»! Η Βιργινάι ωστόσο δεν ήθελε να δώσει έκταση λέγοντας ότι απλά τρόμαξε πολύ! Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Το ότι ψήφισαν την Εύη Σαλταφερίδου τους κόστισε αφού δεν έχουν σηκώσει κεφάλι!

Οι Μαχητές είναι σε πολύ δεινή θέση αφού την ασυλία πήραν η Μελίνα και ο Ηλίας!

Οι Διάσημοι στη καλύβα σχολίαζαν σε πηγαδάκια την κατάσταση και η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε ανοιχτά! «Υπέγραψαν την καταδίκη τους με το να διώξουν τη Δαλάκα! Και αγωνιστικά και στρατηγικά έκαναν λάθος! Εμείς μπορεί πια να μην είμαστε ομάδα αλλά θα προστατέψουμε την όποια ομάδα έχει μείνει» τόνισε! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το Athensmagazine.gr όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα σας ενημέρωσε με το καθιερωμένο πλέον Spoiler για το ποιοι παίκτες πήραν ασυλία αλλά και το ποιοι είναι οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση!

Ποιοι όμως είναι υποψήφιοι για αποχώρηση;

Υποψήφιοι λοιπόν είναι ο Αγόρου, ο Πάνος και ο Τσίλης όπως άλλωστε είχαμε πει! Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share