Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Τι είδαμε χτες! Η απογοήτευση του Πάνου που δεν έφτασε στο symbol game, η αγωνία και ο παίκτης που εξασφάλισε μια θέση στον τελικό! (videos)

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο...

27 Ιουνίου 2018 07:58
Survivor: Τι είδαμε χτες! Η απογοήτευση του Πάνου που δεν έφτασε στο symbol game, η αγωνία και ο παίκτης που εξασφάλισε μια θέση στον τελικό! (videos)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε.

Αγώνα για σύμβολα είχαμε στο Survivor 2 και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο!

Όλοι οι παίκτες θέλουν να εξασφαλίσουν μια θέση και είναι φανερά αγχωμένοι!

«Κακά τα ψέματα, όλα καλά είναι σαν έπαθλα αλλά σαν αυτό δεν έχει» λέει ο Χάρης και η Δαλάκα τηρεί σιγή ιχθύος! Από την άλλη η Μελίνα είναι πιο χαλάρή αφού έχει τα λιγότερα! Ο Νικόλας δηλώνει προβληματισμένος ενώ η Βιργινία έτοιμη για όλα! Τι θα συμβεί; Υπομονή....

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός έβγαλε εκτός το Νικόλα Αγόρου! Ο ίδιος χτύπησε πολύ στο δάχτυλο του ποδιού του και υποτίμησε την κατάσταση υγείας του!

Μιλούσε με τον Ηλία στην καλύβα και είπε ότι δε νιώθει καλά και δεν μπορεί να αγωνιστεί! «Δεν μπορώ ρε φίλε! Είναι η βάση του ποδιού και με πονάει πολύ.... Δεν αντέχω»

Ο Νικόλας Αγόρου μάλιστα τόνισε πως έχει πρηστεί και πως είναι πολύ άσχημα σε ψυχολογία που χάνει μάλλον την ευκαιρία που πάλεψε, γιατί είχε αρκετά σύμβολα! Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του Λιανού για το ότι δεν θα αγωνιστεί και χάνει τον αγώνα συμβόλων! Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Ο αγαπημένος Τούρκος σεφ Νουσρέτ ήρθε στο Survivor 2 γεμάτος δώρα!

Ο ίδιος μίλησε γεμάτος χαρά με το Γιώργο Λιανό και... τα είπε όλα!

Ο σεφ που έγινε γνωστός για τη κίνηση του χεριού του έχει αρκετά εστιατόρια ανά τον κόσμο και ανοίγει και ένα στη Μύκονο! Μάλιστα αποκάλυψε στο Γιώργο Λιανό ότι μιλάει και ελληνικά! Ο Νουσρέτ έφερε και δώρα για τους παίκτες που είναι - τι άλλο- ψητά κρέατα! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το Youweekly.gr πιστό στο ραντεβού του και σήμερα σας έδωσε την διαρροή!

Τα ρεπορτάζ μας πέφτουν μέσα μιας και οι πηγές μας είναι έγκυρες και ασφαλείς!

Επιπλέον κάθε είδηση διπλοτσεκάρεται πριν... γραφτεί! Σας είχαμε ενημερώσει πως θα κερδίσουν των αγώνα συμβόλων η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ηλίας και έτσι έγινε! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Πάνος λόγω ενός τραυματισμού του δεν έπαιξε τελικά στον αγώνα συμβόλων ή symbol game του Survivor 2!

O ίδιος μίλαγε μαζί με τον Αγόρου, που επίσης έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού που δεν έδειξε την απογοήτευσή του!

«Με πείραξε που δεν έπαιξα γιατί είδα ότι θα μπορούσα να φτάσω στον τελικό! Τώρα σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω για να φτάσω εκεί αφού δεν παίζω» είπε όλο νόημα και μας άφησε με τεράστια ερωτηματικά! Τι μπορεί να κάνει ο παίκτης; Λέτε να καταστρώσει κάποια στρατηγική; Ο καιρός θα δείξει.... Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το Youweekly.gr πιστό στο ραντεβού του και σήμερα σας έδωσε την διαρροή!

Τα ρεπορτάζ μας πέφτουν μέσα μιας και οι πηγές μας είναι έγκυρες και ασφαλείς!

Επιπλέον κάθε είδηση διπλοτσεκάρεται πριν... γραφτεί! Σας είχαμε ενημερώσει πως θα κερδίσει τον τελικό των αγώνα συμβόλων η Κατερίνα Δαλάκα και έτσι έγινε! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr.
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share