Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Survivor spoiler: Οι δύο παίκτες που κερδίζουν το σημερινό (26/06) έπαθλο!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

26 Ιουνίου 2018 09:33
Survivor spoiler: Οι δύο παίκτες που κερδίζουν το σημερινό (26/06) έπαθλο!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Χτες λίγο πολύ όλα ήρθαν αναμενόμενα! Σας είχαμε ενημερώσει ότι η 4αδα που θα γευτεί το έπαθλο θα είναι ξανά Δαλάδα - Μελίνα - Ηλίας - Νικόλας και δεν πέσαμε έξω! Σήμερα όμως τα πάντα αλλάζουν! Διάσημοι και Μαχητές αγωνίζονται ξανά ατομικά και οι δύο νικητές θα επιλέξουν άλλα δύο άτομα για να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία; Ποια είναι αυτή; Ένα έπαθλο που δόθηκε και πέρσι όσο όμως το αγώνισμα ήταν ακόμα ομάδικο και το είχαν κερδίσει οι Μαχητές! Όλοι θα θυμάστε μάλιστα τον τσακωμό που είχε ακολουθήσει ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα!

Πάμε όμως τώρα στα δικά μας! Το έπαθλο είναι ένα γεύμα από τον διάσημο Τούρκο σεφ, Νουσρέτ σε ένα τραπέζι που θα έχουν... παρέα τους αντίστοιχους νικητές από το τούρκικο και το κολομβιανό Survivor! Ποιοι θα κερδίσουν; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Το σημερινό αγώνισμα!

Σήμερα έχουμε αγώνα για τα σύμβολα! Αρχικά τον ημιτελικό! Το αγώνισμα είναι χαρακτηριστικό από αυτά των συμβόλων, δηλαδή σύντομα αλλά ιδιαίτερα απαιτητικά! Μεγάλο και ακλόνητο φαβορί είναι... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share