Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Ο "μουδιασμένος" πάγκος των Μαχητών και το... κόλπο της παραγωγής! Τι συμβαίνει μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη; (video)

Τι παίζει;

24 Ιουνίου 2018 22:34
Survivor 2: Ο

Ο Σάκης ανακοίνωσε στους παίκτες λίγο πριν το αγώνισμα πως πλέον ο κάθε ένας.... μάχεται για την πάρτη του αφού μετά την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου το Survivor γίνεται ατομικό! Περιμέναμε με αγωνία να δούμε αν και πως θα επηρεάσει αυτή η αλλαγή τους παίκτες...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - παρασκήνιο: Ο απίστευτος τσακωμός μεταξύ Διασήμων! Ούρλιαζαν μπροστά στις κάμερες αλλά δεν το... έδειξαν ποτέ! (video)

Και τελικά τους επηρέασε!

Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ένα... μούδιασμα στον πάγκο των Μαχητών καθώς και ότι αρκετοί από τους παίκτες μετά την ανακοίνωση πέταξαν τις μπαντάνες τους!

Ενώ οι Διάσημοι, συμβουλεύει ο ένας τον άλλον! Ακόμα και αν κοντραρίζονται μεταξύ τους στον στίβο μάχης, στο τέλος συζητάνε για το πως μπορούν να τα πάνε ακόμα καλύτερα αφού έχουν αποχώρηση από τον στίβο δίπλα - δίπλα άσχετα με το αποτέλεσμα.

Στον πάγκο των Μαχητών όμως, τα δυο από τα τρία αγόρια (ο Πάνος Θεοδώρου είναι τραυματίας και δεν αγωνίζεται), στο τέλος κάθε αγώνα πίνουν το... αμίλητο νερό!

Κουβέντα δεν λένε μεταξύ τους...

Κόλπο της παραγωγής τα συγκεκριμένα πλάνα ή όντως οι παίκτες κρατάνε αποστάσεις μεταξύ τους τώρα που το παιχνίδι έγινε ατομικό;

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share