Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 2: Άνω - κάτω! Η ανακοίνωση του Σάκη για τις αλλαγές στο παιχνίδι - Τα αγωνίσματα, τα ματσαρίσματα και οι νικητές των επάθλων... (video)

Έλυσε τις απορίες ο παρουσιαστής

24 Ιουνίου 2018 22:11
Survivor 2: Άνω - κάτω! Η ανακοίνωση του Σάκη για τις αλλαγές στο παιχνίδι - Τα αγωνίσματα, τα ματσαρίσματα και οι νικητές των επάθλων... (video)

Λίγο πριν ξεκινήσει το αποψινό αγώνισμα ο Σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πως πλεον το Survivor γίνεται ατομικό! Διάσημοι και Μαχητές περίμεναν με αγωνία να ακούσουν τις λεπτομέρειες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - παρασκήνιο: Ο απίστευτος τσακωμός μεταξύ Διασήμων! Ούρλιαζαν μπροστά στις κάμερες αλλά δεν το... έδειξαν ποτέ! (video)

Πως θα αγωνίζονται; Πως θα γίνονται τα ματσαρίσματα τώρα που ο καθένας διαγωνίζεται για τον εαυτό του; Πως θα απολαμβάνουν τα έπαθλα;

Όλες τις απορίες τους έλυσε ο παρουσιαστής!

Το πρώτο πράγμα που τους είπε είναι πως οι παίκτες ξεκινάνε με τέσσερις ζωές ο καθένας. Όποιος μηδενίζει πρώτος βγαίνει εκτός...

Στη συνέχεια τους ενημέρωσε πως το κάθε αγώνισμα θα έχει δυο νικητές. Ο ένας νικητής θα είναι από τους αγώνες των αγοριών, και ο άλλος θα είναι από τους αγώνες των κοριτσιών.

Οι νικητές θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν όποιον παίκτη θέλουν για να μοιραστούν μαζί του το έπαθλο άσχετα από ποια ομάδα άνηκε στο παρελθόν.

Όσον αφορά στα ματσαρίσματα, αυτά θα γίνονται με κλήρωση.


Για να δούμε τι θα γίνει από δω και πέρα...

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share