Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Ο κρυφός όρος στο συμβόλαιο των παικτών- που απορρίπτει τους παίκτες να κινούνται νομικά εναντίον του ΣΚΑΪ!

Δείτε αναλυτικά....

24 Ιουνίου 2018 16:02
Survivor 2: Ο κρυφός όρος στο συμβόλαιο των παικτών- που απορρίπτει τους παίκτες να κινούνται νομικά εναντίον του ΣΚΑΪ!

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε, ο πρώην παίκτης του Survivor- ενώ αποκάλυψε και κάποιους από τους όρους τους συμβολαίου!

Ο λόγος για τον Στέλιο Κρητικό, που μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο Page 2,της Νέας Σελίδας!

Μιλώντας στη «Νέα Σελίδα», ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος είπε ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον της παραγωγής του παιχνιδιού, γιατί όταν τραυματίστηκε δεν είχε την ανάλογη ιατρική φροντίδα. Θα κάνεις κι εσύ το ίδιο;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο! (24/06)

«Οχι. Επειδή έχασα 15 κιλά στο «Survivor», απώλεσα μυϊκή μάζα και επιβαρύνθηκαν πολύ τα γόνατά μου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματίζομαι πολύ εύκολα. Η κατάσταση επιδεινώθηκε με τους αγώνες κι έφτασα στο σημείο να μην μπορώ να λυγίσω και να ισιώσω τα πόδια μου. Αλλά έτσι είναι αυτό το παιχνίδι. Άλλωστε, μέσα στους όρους του συμβολαίου που υπογράφεις πριν μπεις στο «Survivor» είναι και το ότι η σωματική σου ακεραιότητα είναι δική σου ευθύνη. Κι αν εγώ ήθελα να συμμετέχω στα αγωνίσματα και να δίνω το 300%, επιδεινώνοντας την κατάστασή μου, αυτό είναι δική μου ευθύνη και όχι της παραγωγής. Σε πολλά παιχνίδια οι γιατροί μου έλεγαν «μην μπεις να παίξεις», αλλά δεν τους άκουγα, γιατί ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου. Μέχρι που κάποια στιγμή μου απαγόρευσαν να παίξω.», απάντησε ο Στέλιος Κρητικος στον Γιάννη Πουλόπουλο!

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share