Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η απρόσμενη συνάντηση που είχε στο πλοίο γυρίζοντας στην Αθήνα! (video)

Έμεινε "κάγκελο"!

24 Ιουνίου 2018 14:06
Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η απρόσμενη συνάντηση που είχε στο πλοίο γυρίζοντας στην Αθήνα! (video)

Αποτελούσε έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες του Survivor και ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκε!

Ο λόγος για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, που μπορεί να μην βρίσκεται πια στον Άγιο Δομίνικο, δεν σταματά όμως να δέχεται την αγάπη του κόσμου!

Ο ηθοποιός επιστρέφοντας από μια μικρή καλοκαιρινή απόδραση με πλοίο στην Αθήνα είχε μια απρόσμενη συνάντηση με τους καθηγητές ενός σχολείου που τον εξέπληξε ευχάριστα.

«Σήμερα, στην επιστροφή μου προς Αθήνα , είχα την τιμή να γνωρίσω και να συνομιλήσω με τους καθηγητές του Γ.Ε. Λυκείου Τυρνάβου . Καθηγέομαι = κατά + ἡγέομαι (οδηγώ,δείχνω το δρόμο). Κύριοι Καθηγητές σας είμαι ευγνώμων για την αγάπη που μου δείξατε , τα καλά σας λόγια έχουν ιδιαίτερη αξία για εμένα καθότι εσείς είστε οι «οδηγοί» και οι φωτοδότες· μέσα από εσάς μπορεί η νέα γενιά να αποκτήσει ήθος , αξίες , ευγένεια, συμπόνια αλλά και θάρρος και δυναμικότητα ώστε ο κάθε ένας από εμάς σμιλεύοντας τον ίδιο του τον εαυτό με αρετές να αφήνει ετούτο τον τόπο καλύτερο απ’ ότι τον βρήκε. Σας ευχαριστώ και πάλι . Υ.Γ : Μιας που είμαστε στο τέλος των πανελληνίων , καλή σταδιοδρομία σε όλους εσάς τους survivors των εξετάσεων!!!», έγραψε χαρακτηριστικά και ανέβασε ένα video.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" στο Survivor! Αλλάζουν άρον άρον τον τελικό! Ποια ημερομηνία θα διεξαχθεί;

Σήμερα, στην επιστροφή μου προς Αθήνα , είχα την τιμή να γνωρίσω και να συνομιλήσω με τους καθηγητές του Γ.Ε. Λυκείου Τυρνάβου . Καθηγέομαι = κατά + ἡγέομαι (οδηγώ,δείχνω το δρόμο). Κύριοι Καθηγητές σας είμαι ευγνώμων για την αγάπη που μου δείξατε , τα καλά σας λόγια έχουν ιδιαίτερη αξία για εμένα καθότι εσείς είστε οι «οδηγοί» και οι φωτοδότες· μέσα από εσάς μπορεί η νέα γενιά να αποκτήσει ήθος , αξίες , ευγένεια, συμπόνια αλλά και θάρρος και δυναμικότητα ώστε ο κάθε ένας από εμάς σμιλεύοντας τον ίδιο του τον εαυτό με αρετές να αφήνει ετούτο τον τόπο καλύτερο απ’ ότι τον βρήκε. Σας ευχαριστώ και πάλι . Υ.Γ : Μιας που είμαστε στο τέλος των πανελληνίων , καλή σταδιοδρομία σε όλους εσάς τους survivors των εξετάσεων!!!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share