Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Αυτοί οι δύο παίκτες κερδίζουν το πρώτο ατομικό αγώνισμα!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

24 Ιουνίου 2018 09:30
Survivor Διαρροή: Αυτοί οι δύο παίκτες κερδίζουν το πρώτο ατομικό αγώνισμα!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Το ίδιο ακριβώς θα κάνει και από σήμερα, Κυριακή 24 Ιουνίου, όπου το Survivor γίνεται ατομικό! Για την πρώτη τουλάχιστον εβδομάδα οι νικητές θα είναι δύο, μια γυναίκα και ένας άνδρας! Θα έχουμε δηλαδή αγωνίσματα ανάλογα με εκείνα των συμβόλων!

Ποιοι κερδίζουν σήμερα;

Πάμε τώρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι! Απόψε τα πάντα αλλάζουν! Διάσημοι και Μαχητές διαλύονται και πλέον ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του! Αρχικά θα δούμε τους άνδρες να αγωνίζονται μεταξύ τους για τη νίκη και στην συνέχεια τις γυναίκες!

Οι δύο νικητές θα απολαύσουν το έπαθλο άνεσης, το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα πιο θα είναι! Το αγώνισμα είναι κλασικό του φετινού Survivor με συχνή επαφή με το νερό και πολλά εμπόδια! Όσο για τον στόχο; Δεν κρίνεται και τόσο... απαγορευμένος!

Όσο για τα δύο φαβορί; Ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη στις γυναίκες έχει η Κατερίνα Δαλάκα, κάτι που αποδεικνύουν και τα σύμβολα που έχει κατακτήσει από την αρχή του Survivor, ενώ πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο τονίζουν πως τον πρώτο λόγο στους άνδρες έχει ο Ηλίας Γκότσης, αλλά και ο Νικόλας Αγόρου!

Βέβαια αυτά δεν αποτελούν διαρροή! Όταν την έχουμε στην διάθεσή μας θα σας την μεταφέρουμε αμέσως! Προς το παρόν δείτε εικόνες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας μεταφέρει την διαρροή με νικητή και έπαθλο!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου παρακάτω:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share