Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Συμβούλιο: "Πυροβολούν" οι Διάσημοι για την Εύη! - "Αν φύγει διαλύθηκε η ομάδα!" (video)

Πολλά τα καρφιά!

22 Ιουνίου 2018 00:28
Survivor 2: Συμβούλιο:

Διάσημοι και Μαχητές βρέθηκαν στο συβμούλιο του νησιού για να αποχαιρετήσουν έναν από τους δυο υποψήφιους. Και φυσικά, βρήκαν την ευκαιρία να... βγάλουν μαχαίρια για άλλη μια φορά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Ενόχληση! "Καρφιά" Μαχητών για τα καλά λόγια στην Σαλταφερίδου! - "Δεν το θεωρώ καθόλου εντάξει..." (video)

Αφορμή φυσικά στάθηκε φυσικά η υποψηφιότητα της Εύης Σαλταφερίδου!

Χθες, οι Διάσημοι δήλωσαν όλοι ότι η Μαχήτρια είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες στο παιχνίδι και η ενδεχόμενη αποχώρηση της θα αποδυναμώση την ομάδα.

Απόψε, και λίγο πριν ανακοινωθεί αν ο παίκτης που αποχωρεί είναι η Εύη ή ό Νικόλας οι Διάσημοι πήραν θέση και... "πυροβόλησαν" ανελέητα!

"Αν φύγει η Εύη αυτόματα διαλύεται η ομάδα των Μαχητών. Με το να βάζεις σε υποψηφιότητα την Εύη είναι σαν να μην σε ενδιαφέρει αν θα γίνει ατομικό!" είπε η Δαλάκα και ο Πάνος Θεοδώρου γύρισε και την κοίταξε ξαφνιασμένος!
" Δεν έπρεπε να είναι υποψήφια, κράταγε την ομάδα την Μαχητών. Από την κάλπη έπρεπε να έχει βγει ο Νικόλας γιατί είναι ο πιο αδύναμος! " συμφώνησε η Μελίνα πετώντας και τη σπόντα της για τον Αγόρου!

Δείτε το απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share