Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Αυτή ομάδα χάνει την ασυλία σήμερα (20/06) και δίνει 2 υποψήφιους!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

20 Ιουνίου 2018 09:11
Survivor Διαρροή: Αυτή ομάδα χάνει την ασυλία σήμερα (20/06) και δίνει 2 υποψήφιους!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Χτες οι Μαχητές κατάφεραν να κάνουν μια μεγάλη ανατροπή και να επικρατήσουν των Διασήμων και σήμερα θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους αφού δεν τους παίρνει να κάνουν άλλη ήττα σε ασυλία! Έχουν μείνει ήδη 4 και αν χάσουν και μείνουν 3! Από την άλλη οι Διάσημοι είναι πιο άνετοι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουν τη νίκη!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Απόψε σύμφωνα με το Athensmagazine.gr έχουμε ένα αγώνισμα ιδιαίτερα απαιτητικό με πολύ... νερό και αρκετά εμπόδια! Όσο για τον στόχο κρίνεται ένας από τους πιο δύσκολους στο φετινό Survivor! Ποιος όμως είναι το φαβορί για τη νίκη; Οι πρώτες μας πληροφορίες κάνουν λόγο για τους Μαχητές! Σήμερα όλα δείχνουν πως οι Διάσημους χάνουν την ασυλία και αναγκάζονται να δώσουν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση!

Προσοχή, αυτό δεν αποτελεί ακόμα την διαρροή μας, την οποία μόλις την έχουμε στην κατοχή μας θα σας ενημερώσουμε! Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Εδώ καθαρά τα πάντα θα κριθούν από την ατομική ασυλία! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και η ψηφοφορία, καθώς λείπει η Ροδάνθη οπότε όλα τα σενάρια είναι μέσα με το πιο... απίθανο να είναι η υποψηφιότητα της Εύης Σαλαταφερίδου, καθώς αν αποχωρήσει απόψε τότε "τελειώνουν" και τα γυναικεία αγωνίσματα! Πιθανόν βέβαια να γίνει και ατομικό το Survivor!

Από την άλλη, αν οι Διάσημοι χάσουν ασυλία τότε σίγουρη υποψηφιότητα θα είναι η Βιργινία, ενώ φαβορί θα θεωρούνται και οι Χάρης και Μελίνα! Όλα όμως θα τα μάθουμε με τις διαρροές του Athensmagazine.gr μέσα στην ημέρα!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share